• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gatto z Tomciem pilam 2 kubki parzonej dziennie, inaczej spalam na siedzaco no i cisnienie mialam nizsze ;-) po porannej kawce u doktorka cisnienie bylo perfect
Z Sara pilam juz tylko instant kawe, bo odstawilam jakies 7 lat temu naturalna calkiem, owszem pilam zamiast dwoch lyzeczek jedna i pol na pol mleka w kubku i bylo wszystko wporzadku, ba nawet ksiazkowo do 14-tego listopada
Generalnie, mowia zeby wszystko odstawic, a i tak zywnosc mamy tak wspomagana ze to cud iz nie swiecimy w nocy ;-)
Moj stary ginek powtarzal do znudzenia, nie da sie uniknac wszystkiego, ale fundowanie szoku do jakiego dochodzi po odstawieniu uzywek typu kawa, fajki jest bardziej szkodliwe niz popijanie kawy czy popalanie ale ograniczone... wyjatek gdy organizm sam odrzuca.

reklama
Kitka a Ty pijesz naturalna czy instant?
w sumie nie dlugo idziesz na wizyte to zapytaj, ale tak jak tu to normalnie podaja instant nawet w szpitalu, schody zaczynaja sie jak masz cos z sercem albo za wysokie cisnienie. W ciazy najczesciej jest nizsze.
pisalam Wam ze z Tomkiem pilam ocet (zalewe z ogorkow konserwowych) ocet zabija, niszczy czerwone krwinki... Moje jak pisalam gdzies sie ewakuowaly... Cale 2 miliony... Jak Tomkowi zrobili pierwsza morfologie mial ponad 5 mln... A ja 3,5mln.
ciaza i to Co sie z nami w niej dzieje Nadal nie jest tak jasna dla medykow jakby tego chcieli, organizm zachowuje sie czasem irracjonalnie i domaga sie roznosci. Kiedys nie zabranialo sie tyle Co teraz, a dzieci sie rodzily zdrowe i duze ;-)
wszystko z umiarem

Ostatnia edycja:
Espresso bym sobie odpuscila, za mocne (jak dla mnie) a "siuski" i cappuccino bym zostawila
na chlopski rozum Alkohol nie wskazany, ale o torcie nic nie mowia ;-) a tez nasaczony ladnie :-D

Ostatnia edycja:
No wlasnie zapytam lekarza nastepnym razem...ale nawet moja mama mowila, ze taka kawe z mlekiem to moge sobie zapodawac:happy:Juz i tak nie pije coli i zadnych napojow gazowanych tylko wode i soki, herbat tez nie pije (czarnych).
Zapominajka, ale ja nie mam zadnego suwaczka do zmiany:sorry:Jesli mialas na mysli dodanie jednego to dodam moze jak bede po usg, ale to dopiero za jakies 10 dni najwczesniej.:eek:

Dziewczyny nie uwierzycie, ale u nas jest juz ponad 30°, nie ma tlenu i ja nie wiem, jak my przezyjemy ten dzien..pewnie w domu z klimatyzacja.

reklama
kochanie czekamy na wyrownanie rodzinnego i z tego chcemy gdzies wyskoczyc... marzy mi sie chociaz tydzien odstresowania po ostatnich kilkunastu miesiacach

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry