KaSia86
Fanka BB :)
Wow no super! [emoji173] Nie ma wątpliwości [emoji6] Gratuluję raz jeszcze [emoji178]Zobacz załącznik 790628 test z dzisiaj rana. Chyba ciemnieje z poprzedniego razu co?![]()
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow no super! [emoji173] Nie ma wątpliwości [emoji6] Gratuluję raz jeszcze [emoji178]Zobacz załącznik 790628 test z dzisiaj rana. Chyba ciemnieje z poprzedniego razu co?![]()
Oj szkoda [emoji20] Ale następny cykl będzie Twój [emoji178] Mi Lekarz kazał przyjść na monitoring tydzień przed planowaną owulacją [emoji6]Dziewczyny jednak przyszła @
Ale to nic w następnym cyklu się uda [emoji5]widocznie mój organizm nie był jeszcze gotowy na następną ciążę albo to ta torbielka która mi wyszła na kontrolnym USG była na tym samym jajniku na którym pęcherzyk dominujący
Kochane podpowiedź cie mi w którym dniu cyklu wybrać się na kontrolne USG mam się pokazać że względu na ta torbiel a może przy okazji udałoby się zobaczyć co z owulacja [emoji5][emoji5][emoji5]
Tydzień temu (1 stycznia był termin @), więc dzisiaj wychodzi równo 5 tygodni.Marta a jaką dużą tą torbiel masz? Torbiele też mogą powodować pozytywne testy. Ja bym na usg wybrała się ok 9-10 dc. Ja tak zwykle miałam pierwszy monitoring. Wtedy będzie widać co z tą torbielą, czy wchłonęła się czy potrzeba jeszcze jeden cykl. A w tym dc któryś pęcherzyk może już powoli stawać się dominującyma lekarz nie zalecał wstrzymać się ze staraniami aż torbiel się wchłonie? Chyba że to mała jakaś była
Manki a który Ty masz tc? Kiedy wybierasz się do gin jeśli nie zmienisz terminu wizyty? Pewnie pisałaś ale nie doczytałam bo mi córcia tak szaleje że nie mam czasu cofać się i szukać![]()
No to na tym etapie na pewno serduszko już będzieTydzień temu (1 stycznia był termin @), więc dzisiaj wychodzi równo 5 tygodni.
Wizytę do gin mam na 23 stycznia, początek 8 tygodnia. Stwierdziłam, że lepiej pójść raz i dobrze, a nie stresować się, bo jeszcze serduszka nie widać... 23 będzie albo nie będzie, przynajmniej dowiemy się na pewno
Ostatni tydzień bardzo spokojnie przetrwalam, ale ponieważ za dobrze się czuję, to już z tyłu głowy pojawiają się głupie myśli >_<
A Ty kiedy do gina?
TakNo pewnie ze ciemnieje☺☺☺jest dobrze ☺ a jak plamienia ustaly ?
To tak jak ja wybierasz sie na bete.. Ja tez ide jutro i w srodeTo juz krecha pełną parą
U mnie taka wyszła mniej więcej dzień przed terminem @, ale też owulację miałam o czasie.
Jej, ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam, jakieś lęki mnie zaczęły męczyć, że nic z tego nie będzie :/
Obiecałam sobie, że nie będę tym razem objawów i ich braku przesadnie analizować, ale jednak mózg z braku snu przestaje się słuchać >_<
Także zapisałam się na jutro na betę, zrobię w pn i w środę i albo będę juz spać spokojnie, albo wybiorę się wcześniej do gin -_-
Nie dziękujęWow no super! [emoji173] Nie ma wątpliwości [emoji6] Gratuluję raz jeszcze [emoji178]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nigdy nie monitorowalam cyklu ale wydaje mi sie ze okolo polowy cyklu ja bym sie wybrala.. Wtedy i jajeczko moze podejrzy i powie mniej wiecej kiedy owuDziewczyny jednak przyszła @
Ale to nic w następnym cyklu się uda ☺widocznie mój organizm nie był jeszcze gotowy na następną ciążę albo to ta torbielka która mi wyszła na kontrolnym USG była na tym samym jajniku na którym pęcherzyk dominujący
Kochane podpowiedź cie mi w którym dniu cyklu wybrać się na kontrolne USG mam się pokazać że względu na ta torbiel a może przy okazji udałoby się zobaczyć co z owulacja ☺☺☺