reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
To jeszcze możesz mieć dni plodne [emoji5] wiec działaj [emoji5][emoji5][emoji5]
Wczoraj podziałaliśmy Ale wg kalendarzyka dni płodne skończyły się we wtorek... Chyba że owu się przesunęła... Szczerze mówiąc to nie jestem pewna czy w ogóle była owulacja bo w tym cyklu nie czułam kompletnie nic [emoji12] Może to dlatego że przestałam wsłuchiwać sie w swój organizm...
Ale to nic, po @ wybiorę się monitoring i wtedy się okaże czy doszłam do siebie po zabiegu [emoji6] Dla mnie długie starania to nowość bo obie poprzednie ciąże zaszłam w pierwszym cyklu, Ale jeszcze mnie to nie zaczęło irytować- I oby tak zostało [emoji12]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

16 więc jeszcze 8 dni... Ale naprawdę wątpię [emoji12] Wolę się nie nastawiać i miło się zaskoczyć niż się zawieźć [emoji16]

Wiesz co wlasnie najbardziej mnie męczą i nastawiaja negatywnie te oczekiwania człowiek stara się ile może później żyje nadzieja a na koniec przychodzi ten jeden dzień który wszystko przekreśla i trzeba zaczynać od początku
Wiem ze przyjdzie dla nas ten szczęśliwy cykl i zobaczymy dwie upragnione kreseczki ale dlaczego wcześniej musimy przejść taki ciężki egzamin cierpliwości której ja juz w dobie nie mam za grosz

Wczoraj podziałaliśmy Ale wg kalendarzyka dni płodne skończyły się we wtorek... Chyba że owu się przesunęła... Szczerze mówiąc to nie jestem pewna czy w ogóle była owulacja bo w tym cyklu nie czułam kompletnie nic [emoji12] Może to dlatego że przestałam wsłuchiwać sie w swój organizm...
Ale to nic, po @ wybiorę się monitoring i wtedy się okaże czy doszłam do siebie po zabiegu [emoji6] Dla mnie długie starania to nowość bo obie poprzednie ciąże zaszłam w pierwszym cyklu, Ale jeszcze mnie to nie zaczęło irytować- I oby tak zostało [emoji12]

Nigdy nie wiadomo więc lepiej działać ☺☺☺

Wiesz co wlasnie najbardziej mnie męczą i nastawiaja negatywnie te oczekiwania człowiek stara się ile może później żyje nadzieja a na koniec przychodzi ten jeden dzień który wszystko przekreśla i trzeba zaczynać od początku
Wiem ze przyjdzie dla nas ten szczęśliwy cykl i zobaczymy dwie upragnione kreseczki ale dlaczego wcześniej musimy przejść taki ciężki egzamin cierpliwości której ja juz w dobie nie mam za grosz
No Tak, to jest irytujące na dłuższą metę... Dlatego ja wychodzę z założenia że co ma być to będzie i nie napinam się na ciążę... Choć z każdą @ przychodzi lekkie rozczarowanie [emoji58]

Ja w pierwszą ciaze zaszłam w pierwszym cyklu no ale w druga już było inaczej i udało się w trzecim ☺niestety szybko się skończyło moje szczęście
Niestety nie nauczyło mnie to cierpliwości a wrecz przeciwnie
Bardzo bym chciała żeby teraz udało się szybciej no ale zobaczymy jak to wyjdzie ☺

Spokojnie, na pewno się uda. I to niedługo :) trudno znaleźć w sobie cierpliwość, ale da się mimo że czasem wydaje się, że już brakuje sił :) ja o pierwszą ciążę starałam się prawie dwa lata, zakończyło się ciążą biochemiczną. W kolejnym cyklu to samo. Po 4 miesiącach zaszłam w kolejną ciążę, którą niestety też straciliśmy w 16 tc. Dopiero czwartą ciążę szczęśliwie donosiłam, mimo masy powikłań i problemów po drodze :) uwierz, że czasem miałam naprawdę dosyć i myślałam, że nie wytrzymam kolejnej @. A jednak udaje się w sobie znaleźć siłę :) trzymam kciuki żeby to już ten cykl okazał się szczęśliwy :)

No Tak, to jest irytujące na dłuższą metę... Dlatego ja wychodzę z założenia że co ma być to będzie i nie napinam się na ciążę... Choć z każdą @ przychodzi lekkie rozczarowanie
emoji58.png

Mi teraz tez się wydawało ze się nie nastawilam aż tak bardzo na ciaze ☺ale jednak przykro jest i juz się nie mogę doczekać aż się @ skończy żeby znowu przyszła nadzieja

Ja w pierwszą ciaze zaszłam w pierwszym cyklu no ale w druga już było inaczej i udało się w trzecim [emoji5]niestety szybko się skończyło moje szczęście
Niestety nie nauczyło mnie to cierpliwości a wrecz przeciwnie
Bardzo bym chciała żeby teraz udało się szybciej no ale zobaczymy jak to wyjdzie [emoji5]
Każda ciąża jest inna... I jestem pewna że jeszcze będzie nam dane cieszyć się zdrową i nudną ciążą [emoji178]

reklama
Do góry