××Ewela××
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Ja zaczynam nowy cykl starań nowe nadzieje
a u Was jak tam ? 3mam mocno kciuki Marta :* Lena :*
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję Kochana za odpowiedz ja właśnie też tak mam ☺mam nadzieje ze to dobry znak ☺Miałam bóle identyczne jak na @ I czułam jakby już przyszła... Tak z tydzień przed terminem się zaczęło... I do tego częste siusianie- Ale to zwalałam na przeziębiony pęcherz... Zawroty głowy dopiero teraz się zaczęły... I wrażliwe sutki [emoji23]
![]()
Dziękuję Kochana ja za Ciebie tez bardzo mocno trzymam kciukiHej dziewczynyJa zaczynam nowy cykl starań nowe nadzieje
Trzymam kciuki za cb kochana :-*Hej dziewczynyJa zaczynam nowy cykl starań nowe nadzieje
Tylko bez stresuA ja normalnie tracę rozum...jeszcze 3 dni do usg...wczoraj spanikowałam, bo miałam wrażenie, że piersi przestały mnie boleć i sflaczały...dzisiaj już znowu bolą bardziej ale nie są to kamienie...ale mam same złe myśli...w ogóle nie wierzę, że się uda...mój mąż też mocno przeżywa i mówi że chyba już nie chce mieć dzieci bo to tylko stres, nerwy, płacz...i dalej nic z tego nie wychodzi...
Ja tez nowy cykl zaczelam, jutro wizyta u doktorka i nowy plan dzialania na ten cyklHej dziewczynyJa zaczynam nowy cykl starań nowe nadzieje
Dziękuję [emoji173] musi [emoji4]Dziękuję Kochana ja za Ciebie tez bardzo mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]musi się udać [emoji5]
[emoji173] dziękujęTrzymam kciuki za cb kochana :-*
Ja jeszcze bez testu owulacyjnegoJa tez nowy cykl zaczelam, jutro wizyta u doktorka i nowy plan dzialania na ten cyklsmigam tez po testy owulacyjne facelle do rossmana bo trzeba sie przygotowac
![]()
Bardzo dobry! Trzymam kciuki żeby to było TO! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]Dziękuję Kochana za odpowiedz ja właśnie też tak mam [emoji5]mam nadzieje ze to dobry znak [emoji5]