Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale dziś był spokój ... zobaczymy co jutro mały diaboł pokarze... Jestem już po HSG :-):-):-):-):-) wszystko dobrze ze mną 
badanie bolesne pomimo znieczulenia, dostałam nawet płytkę żeby sobie obejrzeć ale tu coś nie mogę załączyć,spróbuje na swoim laptopie. Badanie 10 minut i 6 godzin leżenia po znieczuleniu. 3 pielęgniarki ze mną walczyły bo nie mogły wbić wenflonu!!!! na końcu wbiły w przedramię w samo zgięcie
to był ból przy każdym ruszeniu... no i takie znieczulenie,że siedziałam na stole i pielęgniarka mi powoli wstrzykiwała i się pytała i jak ... na co ja,że nic
i nagle odpłynęłam haha, byłam taka jakby mi ktoś w łeb walnął i miałam darmową karuzele. To tyle - przepraszam,że tylko o sobie ale nie zdąże ogarnąc co się działo 

nawet jak juz malec przestanie byc malcem... bo dla nas dzieciaki wlasnie cale zycie beda jak maluchy 
u mnie pada od wczoraj i jest chłodno
zapraszam do mnie na ochłodzenie i kawkę z małym co nieco słodkim
Dziewczyny nazarlam sie jak dzika swinia, teraz to sie chyba nie rusze z kanapy przez godzine!!!
Miałam wrzucić jakąś fotkę ale oczywiście wciąż o tym zapominam...Może dziś mi się przypomni![]()
poczekamy!!! a jak nie będziesz pamiętała do rozwiązania to później będziemy Cię maltretować o fotkę Dzidzi:-) U mnie trochę dobrych wiadomości. Udało się przejść na nowszą wersję darmowego programu do baz danych, w związku z czym zwiększyła się też pojemność bazy jaką mogę wykorzystać z 4GB na 10GB - po krótce, mam jakieś 2-3 lata jeszcze "wolnego" zanim będę musiała kupić program za 3000zł. Tym razem jednak wiem że będę musiała kupić i przez ten czas zdążę uzbierać
Ja już standardowo wklejam zdjęcia mojego rosnącego brzusia, patrząc na przestrzeni miesiąca to trochę urósł hihi, wagowo jestem jakoś 8kg na plusie od początkowej wagi.
Zobacz załącznik 480300Zobacz załącznik 480301

Cześć kochane.
Nie mogę się coś w sobie zebrać. Jest mi niedobrze, duszno i jakoś tak....
tort wyszedl pyszny moje sloneczko sie objadlo i teraz odpoczywa ;-) z zamknietymi oczkami ;-)i lekko chrapotkuje
![]()
A dzis na spacerku obiecalismy sobie z S. Ze sie bedziemy bardziej pilnowac i zabezpieczac,bo ze dwa razy nas ostatnio ponioslo.... ehh... byle do tego wrzesnia no....
dość długo..
Gatto z tym tsh to poszalałaś, super! gratulacje.Ja niestety mam w drugą stronę, jutro idę na pobranie krwi i zobaczymy czy się troszkę podniosło. Mam nadzieję ze tym razem uda się określić miano.
partner, ale tez glupi wpadek u lekarza, skaleczyc sie szklem zakazonym itp... nie mamy za bardzo na to wplywu, to juz nie tylko problem narkomanow czy prostytutek...
ale mamy kolejny powod do radosci :-)
:-) cześć kobiety!!! w końcu znalazłam chwilkę żeby do Was napisać, od niedzieli jestem u siostry - jako opiekunka :-) nie powiem jest mi ciężko bo nie ma G i byłoby mi raźniej ... a tak siedzę sama od 12 przeważnie do wieczora i walczę z małą bestią bo jest nie do wytrzymania - znów ząbkuje i pewnie płacze za siostrą tak że mi się odechciewa też. W poniedziałek tak się zestresowałam że i ryczałam razem z niąale dziś był spokój ... zobaczymy co jutro mały diaboł pokarze... Jestem już po HSG :-):-):-):-):-) wszystko dobrze ze mną
badanie bolesne pomimo znieczulenia, dostałam nawet płytkę żeby sobie obejrzeć ale tu coś nie mogę załączyć,spróbuje na swoim laptopie. Badanie 10 minut i 6 godzin leżenia po znieczuleniu. 3 pielęgniarki ze mną walczyły bo nie mogły wbić wenflonu!!!! na końcu wbiły w przedramię w samo zgięcie
to był ból przy każdym ruszeniu... no i takie znieczulenie,że siedziałam na stole i pielęgniarka mi powoli wstrzykiwała i się pytała i jak ... na co ja,że nic
i nagle odpłynęłam haha, byłam taka jakby mi ktoś w łeb walnął i miałam darmową karuzele. To tyle - przepraszam,że tylko o sobie ale nie zdąże ogarnąc co się działo
no i powoli padam jak mucha, buziaki, całusy
![]()
;-) Dzieciaki są świetne i baaaaardzo mądre!!!! Ty płaczesz dlaczego Dziciąteczko ma nie płakać.. uczy się jak se radzić w życiu
;-) Uwielbiam Dzieci i czasami żałuję że pewne 'dzieci' już za mocno 'wydoraślały';-) a co do malych terrorkow to tak wlasnie czasami jest. Potrafia dac w kosc, ale mimo wszystko po czasie pamieta sie tylko te fajne momenty i swiruje na punkcie malcanawet jak juz malec przestanie byc malcem... bo dla nas dzieciaki wlasnie cale zycie beda jak maluchy
![]()

i brioss i sobie tak wlasnie czytam co tu sie dzieje. 

ciesze sie, ze jestes juz po zabiegu, teraz tylko do przodu!!