• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej lasencje!!
Kochajaca najpierw sie nazarlam chleba i sera, potem zjadlam paste i sos zgarnelam tez chlebem, potem zjadlam pol miski surowki z kapusty i pol duzej mozzarelli bufala, potem wypilam mala kawke i se przypomnialam, ze jej mialam nie pic:baffled:
Myszka cholibka torta tez bym zjadla, mniam!! o niczym nie mysle, tylko o jedzeniu:baffled:

Sciagnelam juz wiekszosc moich dzisiejszych wynikow z porannej krwi i siuskow i nie jest zle, ba! mysle, ze jest calkiem dobrze! nie bede sie rozpisywac ile co i gdzie, napisze tylko to, co najwazniejsze, ze tsh mi zeszlo z 4.7 na 1.04 wow!! tego sie nie spodziewalam:szok:ft4 tylko sie podnioslo z 0.98 na 1.64 (wg tabelki w normie)
Chyba ide zjesc arbuza:tak:

reklama
Mi też badania krwi pięknie wyszło..wszystko w normie (a badań miałam chyba na 40 pozycji)..a TSH 1,74 mU/l.
Tsh to coś ważnego w ciąży nie?
Więc mój organizm dobrze działa..i maluch ma swoiste SPA:tak:

Mi też badania krwi pięknie wyszło..wszystko w normie (a badań miałam chyba na 40 pozycji)..a TSH 1,74 mU/l.
Tsh to coś ważnego w ciąży nie?
Więc mój organizm dobrze działa..i maluch ma swoiste SPA:tak:

No widzisz, i o co tu sie denerwowac?????:-)

Zapomnialam w poprzednim poscie pogratulowac Danutaski piekniusiego brzuszka i rozwiazania problemu!!

Aaaa i nie mam HIV hahahaha:-):-):-):-):-)

Gatto: hehehe, ani ja! kamień z serca :-p. Gratki dobrych wyników :-)

Danutaski: Ty wygladasz tak zgrabnie w tej ciąży, że chyba powinnaś urodzić z 10 dzieci! Ślicznie wyglądasz! a kształt brzuszka..wymarzony..

Myszko: masz fotkę tortu?

A u nas zbiera sie na burze tu i tak duszno ze nie idzie wytrzymac.... jutro uderzamy na mazury na kilka dni... powrot do wro pewnie kolo poniedzialku,po drodze jeszcze o moich rodzicow zahaczymy - obadamy jak sie koty maja:)
A dzis na spacerku obiecalismy sobie z S. Ze sie bedziemy bardziej pilnowac i zabezpieczac,bo ze dwa razy nas ostatnio ponioslo.... ehh... byle do tego wrzesnia no....

Gatto z tym tsh to poszalałaś, super! gratulacje.Ja niestety mam w drugą stronę, jutro idę na pobranie krwi i zobaczymy czy się troszkę podniosło. Mam nadzieję ze tym razem uda się określić miano.

Gatto i Martuśka gratuluję dobrych wyników. Dbajcie teraz o siebie kochane :*

Danutaski no widzisz i sie udalo wszystko pieknie rozwiazac... I po co bylo sie denerwowac:-) wiem, ze to wazne dla pracy, ale pamietaj ZAWSZE ale to zawsze sa dwa wyjscia;-) a teraz obiecuj nam tu i sobie, ze nastepnym razem najpierw wykorzystasz wszystkie mozliwosci do rozwiazania problemu, A NA KONCU bedziesz siadac i plakac i zalamywac sie :-)

Martus Ty dokladnie to samo, ok?? Gdyby bylo cos nie tak na badaniach by wyszlo, wiec luzik Mala :-)

Gratuluje wszystkim braku HIV dolaczam sie do Was, tez nie mam:-D

Nanu w takich miejscach burza jest wyjatkowo piekna, pamietaj o zasadach bezpieczenstwa i komorke wylacz gdyby was zlapalo na zewnatrz. A tym poniesieniem sie nie martw jak organizm nie jest gotowy to nie zaskoczy:-) te miechy sa bardziej dla psychy jak ciala

No Kitka full relax daje wyniki, ciesze sie baaaaaaaaardzo
Tak Martus jak dorwe pc to machne na bocka, bo publicznie maszkarow nie bede dawac, bo jeszcze bana zarobie za sttaszenie lub gorszenie ogolu;-)

Kicia a to chodz na torta jest ogromny starczy dla wszystkich:-)

Ostatnia edycja:
Niby wiem myszka ze jak organizm nie gotowy to nie zaskoczy ale boje sie zaskoczyc bo i piwko i fajeczki mi sie zdarzaja teraz... a nawet nie wiem jak dlugie cykle teraz mam wiec nie wiem kiedy @ wypatrywac... jestem jedna wielka niewiadoma teraz :D

reklama
hej dziewczyny, co taka cisza? wpadliśmy się przywitać i Was mocno ukochać :)
kobietka co endo powiedział? ja mam wizytę dziesiątego, jutro idę pobrać krew- mam nadzieję że tsh się troszkę podniosło i uda się je określić w końcu. a dwudziestego lipca idziemy do ginekologa, to będzie 13 tydzień więc spodziewam się usg genetycznego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry