Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A tak na powaznie, to ja tez sie denerwuje, choc staram sie myslec pozytywnie i nie przyspieszac tego, czego sie nie da. Ja moglabym bete robic co 2 dni, bo mam za darmo, ale po pierwsze mam cienkie zyly i czasem 2 dni na zaleczenie nie wystarczy, po drugie musze wstac rano i isc do przychodni, a nie chce mi sie, po trzecie musze latac do lekarza po skierowanie, czego tez mi sie nie wiec sama widzisz, ze z wlasnej wygody robie tylko co konieczne
no i lenistwa
:-)

powiem Ci, ze calkiem dobry :-) a jaki praktyczny 

). Na Karowej odwiedziłam ją z trzy razy.. dostała krwotoku wewnętrznego i musieli ją rozcinać bo pęcherzyk ciażowy gdzieś się 'zagubił' w jelitach czy cos.. To było z 2,5 tyg temu, więc dość świerzy temat w mojej głowie. W każdym razie dziewczyna czuję się już dobrze, może mieć dzieci i zaczną starania za parę miesięcy..Podziwiam ją za odwagę i za to jak jest dzielna..