• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martus kochanie milego dnia i duzo pozytywnego myslenia :-)
wszystko z Wami jest w porzadeczku i nie czytaj tyle :-) wiele kobiet na tym etapie ciazy nawet o niej nie wie... a obstawiam ze i Twoja zgaga to wynik stresu, bo na ciazowa to o wiele za wczesnie ;-)
buziam i blagam juz nic nie czytaj o tym :-)

Hahaha Martoocha to ty od zawsze masz sklonnosci do przesadzania......idz je w ogrodku wykorzystaj:tak:A tak na powaznie, to ja tez sie denerwuje, choc staram sie myslec pozytywnie i nie przyspieszac tego, czego sie nie da. Ja moglabym bete robic co 2 dni, bo mam za darmo, ale po pierwsze mam cienkie zyly i czasem 2 dni na zaleczenie nie wystarczy, po drugie musze wstac rano i isc do przychodni, a nie chce mi sie, po trzecie musze latac do lekarza po skierowanie, czego tez mi sie nie wiec sama widzisz, ze z wlasnej wygody robie tylko co konieczne:tak:no i lenistwa:szok::-)
Danutaski zycze ci powodzenia i musze przyznac, ze ja lubie jak sie wymadrzasz:tak:
Myszka najlepszego dla mezulka!!!Buzki!!

Aniu sloneczko Ty nasze pogon to zwatpienie w ... cholere ;-)
kochane dziewczynki w imieniu mojego spiacego "raczka" dziekuje:-)

Gatto to Ty taki patent masz na spokoj?? :-D:-D:-D powiem Ci, ze calkiem dobry :-) a jaki praktyczny :-D

potrzebuje jedna chetna do pomocy, ktorej raczki sie dzis nie trzesa :-D

Ostatnia edycja:
Dzięki Bogu,ze ja do tej pracy chodzę..bo inaczej to bym w domu zwariowała od myślenia..
Na marcówki nie wchodzę już..bo chyba żeczywiscie u nich spięcia pośladków dostałam..
Z resztą w 'tamtej' ciazy miałam piękną betkę od początku i nie wiadomo jakie przyrosty a i tak się zesrało..a moi znajomi mieli aż do porodu ciąże młodszą o ok. tydzień niż powinna być..a dzisiaj Kasia wozi w wózeczku zdrową Maję;-). Więc nie ma reguł co do betek.. najważniejsze badanie na tym etapie ciąży to USG w 30+ dfl.. I tak naprawdę to wszystkie powinnyśmy dopiero to traktować jako test ciążowy..Z resztą lekarze to tak traktują, bo wcześniej nie zakładają kart ciąż..

Powiem Wam,że jestem o wiele bardziej ostatnio przewrażliwiona, bo jak M. w delegacji był to moja przyjaciółka z dzieciństwa poroniła trzeci raz.. (po 2 poronieniach urodziła jej się zdrowa Lea- nie pytajcie mnie co to za imię:-p). Na Karowej odwiedziłam ją z trzy razy.. dostała krwotoku wewnętrznego i musieli ją rozcinać bo pęcherzyk ciażowy gdzieś się 'zagubił' w jelitach czy cos.. To było z 2,5 tyg temu, więc dość świerzy temat w mojej głowie. W każdym razie dziewczyna czuję się już dobrze, może mieć dzieci i zaczną starania za parę miesięcy..Podziwiam ją za odwagę i za to jak jest dzielna..
Ona zawsze powtarza..to co było to był0-nie zmienię tego, ale nie pozwolę aby przeszłość zaważyła na moim szczęściu..

Ostatnia edycja:
nie porownuj siebie do innych, zakladam, ze gdyby Twoja przyjaciolka wiedziala o Twoim stanie nawet bys nie wiedziala, ze cos sie stalo... milczenia ma plusy ale i minusy... podnos szybko glowe do gory i z usmiechem do pracy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry