Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie ogólnie nic Mi nie dolega. Nic nie boli żadnego kataru kaszlu gorączki. Nic prócz tej opuchlizny i tych krostek swędzących na rękach. Dostałam kroplówke. Od razy do internetu i na co Ona jest. Na szczęście na wzmocnienie i dozwolona w ciąży. Opuchnięta jestem już Mniej, ale zobaczymy co będzie rano.Aneta jak tam się czujesz?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wizytę mam dopiero w połowie lipca. Wyniki z szpitala mam wszystko ok. Macica przodozgięcie. Jajniki wymiary prawidłowe. Tylko torbiel 5 cm. Teraz tylko ten histopatologiczny w przyszłym tygodniu.Właśnie ogólnie nic Mi nie dolega. Nic nie boli żadnego kataru kaszlu gorączki. Nic prócz tej opuchlizny i tych krostek swędzących na rękach. Dostałam kroplówke. Od razy do internetu i na co Ona jest. Na szczęście na wzmocnienie i dozwolona w ciąży. Opuchnięta jestem już Mniej, ale zobaczymy co będzie rano.
A jak u Ciebie?? Kiedy teraz wizyta?? Masz już wszystkie wyniki??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czytałam [emoji11], pięknie to wszystko ujełaś.Przykro mi ,ze musiałaś tyle w życiu doświadczyć [emoji22]. Dobrze ,ze masz już swój mały cud przy sobie.Wymodliłas sobie to szczęście[emoji173].Niezależnie co nas w życiu spotyka, niezależnie od naszych poglądów politycznych czy wiary, to z czym przyszło do nas życie nauczyło nas pokory. Napisałam Wam kilka słów od siebie, kawałek swojego ♡ na temat tego czego doświadczyłam w życiu. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie wszystkie tak to odbierzecie, część przejdzie całkiem obojętnie. Wiara jest czymś bardzo osobistym i indywidualnym, a żeby móc się nią podzielić trzeba odwagi bo zawsze można narazić się na krytykę. Jednak, jeśli choć w jednej z was rozwieje to wątpliwości- dla mnie warto.
I nie pisze tego na naszym ogólnym wątku, żeby nikomu nie wchodzić w życie z butami. Niech przeczytają te z was, które będą uważały za słuszne.
Link do: Życie uczy pokory, cierpienie prawdziwej radości
bardzo Wam współczuję. Życzę dużo siły na najbliższy czas.Wczoraj o 22.40 urodziła się i jednocześnie odeszła nasza kruszynka Anastazja..
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom