Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo współczuję.Dziekuje wszystkim za słowa otuchy, naprawdę dużo to daje![]()
Witaj.Hej dziewczyny, można dołączyć? Nie tak dawno straciłam Aniołka- w 9tc dowiedzialam sie, ze ciaza nie rozwija sie od 6tc. Ciezko bylo i jest nadal... ale jakos powoli wracam do życia, wrocilam do pracy. Jest ciezko, ale chec posiadania dziecka jest tak ogromna, że daje mi nadzieje na normalne zycie. Mam juz 7 letnią corke z bezproblemowej ciąży...
7.11 mam wizyte u gina i mam nadzieje, ze dostane zielone światlo. O poprzednia ciaże staralismy sie 5 miesiecy, ale 3 pierwsze cykle byly na chybił-trafił, a dwa ostatnie to starania na maksamam nadzieje, ze teraz tez uda sie szybko zajsc...
Gratuluje[emoji4]Hej dziewczynypoznajcie mojego kropka
![]()
![]()
Za trzy tygodnie wizyta i mam nadzieję że będzie serduszko [emoji173], badałam wczoraj będę i wynik 1126
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
CudownieHej dziewczynypoznajcie mojego kropka
![]()
![]()
Za trzy tygodnie wizyta i mam nadzieję że będzie serduszko [emoji173], badałam wczoraj będę i wynik 1126
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3