• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc dziewczynki :-)
U mnie jest piekna deszczowa jesien tego lata, tydzien wakacji przelecial z parasolem...ciekawe jak kolejne 5 tygodni.

Danutaski ona zachowuje sie gorzej jak male dziecko:-D

Nanu Twoje reakcje sa jak najbardziej prawidlowe, nasz organizm sam sie broni...pod katem psychicznym rowniez. Mam tu sasiadke jest w 3 mc, to siodme dziecko u nich, dwojki najstarszych nie znam, sredniaki to bliznieta dwoch bardzo milych i hrzecznych chlopcow w wieku Tomka, potem jest 5 i 4 te dwa brzdace sa rewelacyjne. Jeden z nich chyba ten mlodszy na cukrzyce i gdy tylko mu slabiej starszy (5) leci po tate, bo mamy nie wolno meczyc, bo nosi dzidzie. Ostatnio dostali rowerek i teraz dopiero mam ubaw w oknie, a blizniaki z moim synkim ucza ich jak uzywac roweru. Wspomnialam o tym, bo chlopcy(15) ostatnio mnie pytali czemu Tomek nie ma rodzenstwa i jeszcze sie smiali, ze moga mi oddac tych dwoch maluchow od zaraz, a na baby musze jeszcze poczekac, bo nie gotowe ;-) usmialam sie do lez z nich :-D. Generalnie oba blizniaki codziennie prowadzaja mlodszych do przedszkola, bo tata pracuje, a mamy nie wolno meczyc.

Kurczę martwie sie o :-(Martoche

Danutasku ja Ci zazdroscze kopniaczków Ninki, chcialabym juz yc na tym etapie. Ja osobiście polecam sudocrem. Moja Jagoda ma uczulenia na różne kosmetyki i bardzo łatwo sie odparzała nawet kremy i maści robione na receptę od pediatry nie pomagały. Poszlam do apteki i powiedziałam ze chce cos dobrego na odparzenia i nie żaluje go kupilam.Pomógł ekspresowo.Dlatego ja polecam u mnie sie sprawdził choć są też inne tańsze i dobre kosmetyki to zalezy od dziecka i jego skóry.Moja córka do dziś ma bardzo deliktana skórę i nie ma mowy o płynach do kąpieli na codzień.

A ja dziś odpoczywam mam aż 1 dzień wolnego huura:-)a za tydz. wizyta.

:-) witam się w jakże deszczowy dzień ... Matko jak tak dalej pójdzie to dostanę zawału z nieszczęścia przez pogodę hahaha ... ile może padać i padać ... i z jeziora nici ani nic ... chociaż gdzie mi do jeziora jak się ryb boję hahaha :zawstydzona/y::-) Buziaki :) a co u Was babki :-)

motylek jak wejdziesz do jeziora rób dużo plusku i ryby uciekną
myszka mojego też się pytają dlaczego nie ma rodzeństwa
hm w czwartek wyruszamy na południe mam tylko nadzieję że na Węgrzech jest ładniej :eek: wiecie co deszcze już mi bokiem wychodzi

Butterfly u nas też dziś od rana pada i pada.... aż się wierzyć nie chce,że to lipiec! Ja z racji tego że podziałałam intensywnie z rana to chyba zrobię sobie dzisiaj dzień z książką.... ot taka laba! Ale najpierw zabiorę się za zdjęcia. Zamówiłam groupona na album/książkę ze zdjęciami - 40 stron. Chcemy nasze wyjazdy wszystkie zebrać w jednym miejscu i zamówić wydruk pt 2008-2012:)

reklama
no właśnie dajcie znać co u Martooochy .. :-D

Kotka ktoś chce? haha ... no ja też miałam u mojej teściowej bo się przyplątał i za jej zgodą go zatrzymałam ale po tygodniu go wyrzuciła z domu ... a jak wrócił to wypuściła psa i z kotka nic nie zostało :szok::szok: a ja kocham zwierzaki i ryczałam jak głupia za tym kotem :)

haha ... w ogóle jak byłam mniejsza to ryczałam tacie bo chciałam małą brązową jałówkę do domu zabrać :szok::-D

a z tymi rybami to mam jakieś kuku ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry