• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Od godziny córcia bombarduje mnie w mostek :szok:
Myślałam że to mało prawdopodobne, jednak mostek boli i boli i kłuje, docisnęłam tam dłonią żeby zobaczyć co się dzieje i nagle poczułam trzy konkretne kopniaki - teraz jestem pewna że to ona ma zabawę!

reklama
Danutaski no to telepatie mam opanowana;-)

Anila to takie najprostsze ciacho z mozliwych, ale widzac ten duzy usmiech i oczka M to moge co chwile robic z reszta sam miesza skladniki bo recznie robione lepsze jak z robota;-) wiec robimy razem :-), a potem nastepuje wylizywanie miski:-D ni mycie, a mis wyciera. Normalnie zboczona jestem, bo ostatnio lubie w kuchni siedziec;-), a w ciazy potrafilam o 3 nad ramem nalesniki smazyc, bo chcialo mi sie slodkiego :-D

Ostatnia edycja:
Danutaski, to są cudowne chwile kiedy nasze maleństwa tak szaleją w brzucholach :tak: Niezapomniane uczucie... Moja niunia właśnie w tej chwili również odstawia hocki-klocki, haha
Oczywiście ja mogę zachwalić Sudocrem na wszystkie sposoby. Też miałam większe opakowanie, jest drogi ale dosłownie na wszystko- nawet sama go używałam jak potrzebowałam nagłego ratunku.
A zamiast Oilatum robiłam to samo co Myszka, dodawałam (tanią i pachnącą) oliwkę Bambino do wody, super sposób na nawilżone ciałko. Choć mojemu synusiowi bardzo odpowiadał masaż dodatkowym kremikiem po kąpieli...
Wkładki laktacyjne też zakupiłam przed porodem, jak się okazało - w ogóle mi się nie przydały....

Aha, i też u nas w szpitalu po porodzie nosi się tylko wkład między nogami, niestety.....

Myszka, ja wczoraj upiekłam "ciasto pod każdy owoc" , tzn. dodałam porzeczki i jabłka, a dziś już go prawie nie ma , takich mam żarłoków w domu :-D A z truskawkami też bym zjadła, bo w tym roku w wersji podstawowej w ogóle nie smakują, za to pewnie świetnie w cieście.....

hej dziewczyny,witam po dluzszej przerwie,
nie czytalam was juz prawie dwa tyg i niestety niejestem w stanie was nadrobic.
Jestesmy w polsce u mamy bo w sobote miala moja siostra wesele i dwa dni takze jestem wykonczona.
W czwartek chce zatestowac co wyszlo z naszych staranek w tym miesiacu,takze w tym tyg sprobuje dam jeszcze znac co i jak.
Zycze milego wieczoru

Mamuska ja trzeci dzien pod rzad robie ciasto, roznoca tylko we wkladce owocowej... Mlody sie tlumaczy, ze kilogramy zbiera;-) ,a duzy do kawki...no i tak znika polowa zanim ostygnie. :-D

Karo to trzymymy kciuki&&&&&&&&&&&&&& daj znac jak tam efekty zmiany otoczenia;-)

Martoos gdzie jestes'??

Marnie to widze, bo wlasnie sie ma ku koncowi @ :-D i kot na mnie spi, w ciazy tylko mnie masuje i ucieka;-) do M, przylazila tylko na kolanka w zaawansowanaj fazie przytulala sie do brzusia w zamian dostala kopa i uciekala zdziwiona patrzac spode lba na mnie...komiczny widok:-D (wlasnie sie polozylam, hop i juz tygrys sie uwalil;-))

reklama
No ona sie uwali na mnie hrabina i gapi sie w tv dopoki nie usnie, a jak juz spi to Wam wrzucalam pare dni temu zdjecie, wstac nie moge :-D dzisiaj znow mi w nocy pobodke zrobila, bo cma wpadla do lazienki i wredna zejsc na dol do niej nie chciala...wiec ta cholera zaczela plakac... To samo jak leze w wannie i mnie nie widzi mowie Wam to jak dziecko no i sama tez jesc nie bedzie, trzeba z nia w kuchni siedziec...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry