Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ni mycie, a mis wyciera. Normalnie zboczona jestem, bo ostatnio lubie w kuchni siedziec;-), a w ciazy potrafilam o 3 nad ramem nalesniki smazyc, bo chcialo mi sie slodkiego 
Niezapomniane uczucie... Moja niunia właśnie w tej chwili również odstawia hocki-klocki, haha
A z truskawkami też bym zjadła, bo w tym roku w wersji podstawowej w ogóle nie smakują, za to pewnie świetnie w cieście.....
i kot na mnie spi, w ciazy tylko mnie masuje i ucieka;-) do M, przylazila tylko na kolanka w zaawansowanaj fazie przytulala sie do brzusia w zamian dostala kopa i uciekala zdziwiona patrzac spode lba na mnie...komiczny widok
(wlasnie sie polozylam, hop i juz tygrys sie uwalil;-))
dzisiaj znow mi w nocy pobodke zrobila, bo cma wpadla do lazienki i wredna zejsc na dol do niej nie chciala...wiec ta cholera zaczela plakac... To samo jak leze w wannie i mnie nie widzi mowie Wam to jak dziecko no i sama tez jesc nie bedzie, trzeba z nia w kuchni siedziec...