• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dostałam 20% kod promocyjny na zakupy do sklepu endo.pl To jeszcze z czasów jak w ciąży rejestrowałam się na różnych portalach. Nasze mamy tu pisały ostatnio o zakupach:) może się komuś przyda:)

oto szczegóły:

Witaj,

Swój kod promocyjny znajdziesz poniżej:
UN2GX

Regulamin promocji dostępny jest pod linkiem: https:/www.bebilon.pl/regulamin/endo.pdf

Warunki akcji:
(i) Kod promocyjny uprawnia do zniżki na całą ofertę dostępną w sklepie internetowym www.endo.pl. 20% rabatu odliczane jest od aktualnych cen produktów, uwzględniając również przeceny.

(ii) Aby zrealizować Kod należy przejść na stronę www.endo.pl i wpisać otrzymany Kod promocyjny w pole nazwane „Kod promocyjny” w koszyku zakupowym i potwierdzić kod klikając „wprowadź”. 20% zniżki zostanie wówczas odliczone od wartości zakupów znajdujących się w koszyku.

(iii) Kod promocyjny można zrealizować w okresie 16-29.07.2012 r. Po tym okresie kody nie będą aktywne.

(iv) Kod uprawnia do jednorazowej zniżki na zakupy w sklepie internetowym endo.pl

(v) Regulamin Akcji określa Regulamin "20% zniżki na zakupy w Endo", zaś warunki realizacji zakupów przy użyciu Kodu określa Regulamin sklepu Endo, dostępny na stronie www.endo.pl

Pozdrawiamy,
Zespół Programu Bebilon

Przepraszam dziewczyny że tak mało piszę, ale unikam forów na chwilę obecną.. Mąż pościągał mi masę komedii i sprzycuję się filmikami.. pozwala mi to zapomnieć o tym wszystkim choć na parę chwil.
Może moj lekarz załatwi mi ten lek.. Może mój organizm sam 'zwalczy' 'chory' zarodek..Może Może Może Może..ech..
Dam znać co jutro się będzie działo..
Generalnie szpital-super. Pielęgniarki do rany przyłóż. Super lekarze. Pokój z łazienką..to wszystko pozwala nieco lżej to wszystko przechodzić.
A w ogóle,żeby było mało to dzisiaj rano dostałam rwy kulszowej, więc biorę czopki antyzapalne:-p.
Ale nie ma co narzekać.. mogłoby być o WIELE gorzej.. kobiety trafiają tu z krwotokami i ocierają się o śmierć.. Będzie dobrze, niedługo wrócę do domu, przerwa w prokreacji na min. 3 miesiące (bo ten lek to dość mocne ustrojstwo, podaje sie go do celów onkologicznych ale w o wiele większym stężeniu). W tym czasie zrobię badanka i pod koniec przyszłego roku będzie zdrowiutka, śliczna dzidzia :tak:.
Najwyższy czas żeby przestać się użalać nad sobą.. Ludzie przechodzą gorsze traumy.
Dziękuje Wam za wsparcie i kojące słowa.
Ściskam mocno! M.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry