• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kaso ja biore progesteron w zastrzykach i u mnie nie poteguje jak na razie, mam mdlosci, ale bez rzyganka. Choc wiesz, ja mysle, ze to nie zalezy tak bardzo od progesteronu sztucznego, jak od sklonnosci (jeden ma, inny nie)

Marta ufff....zalatwione, polecam jesc lody, w duzych ilosciach (bez zadnych dodatkow) typu smietankowe, waniliowe itp, byleby nie bylo zadnych kawalkow w srodku. Mnie tak polecil zebista jak mi wyrwal 8ke i caly dzien mialam diete lodowa, zeby nie zabrudzic dziury po zebie. Ale podzilalalo super, bo juz na drugi dzien bylo duzo lepiej.

Martoocha trzymaj sie, bedzie dobrze, najwazniejsze, ze nie ma zagrozenia! Buzka!!

reklama
Martoos dobrze, ze jajowod ocalony, co za cholerna beta...
trzymam kciuki bardzo mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marta-I rob sobie zimne oklady i ciesze sie, ze masz to sa soba ;-) mowilam nie taki diabel straszny, choc czasami ludzie maja duze problemy z osemkami... powinni je od razu usowac i bylby problem z glowy.

Danutaski no Ninka sliczniutka lalunia :-) jak ciacho juz bym schrupala ;-)
ide teraz szukac tych cwiczen dla ciezarnych :-)

Ostatnia edycja:
Danutaski, zdjęcia super! Córcia jak malowana :biggrin2:

Co do ułożenia miednicowego, ja się rodziłam właśnie pupą - niestety naturalnie i moja mama określiła ten poród za najgorszy i najtrudniejszy ze wszystkich , pomimo że był to 4 ostatni poród .
Ale nie ma co się przerażać, jeszcze nie wszystko przesądzone w Twoim przypadku.
Znalazłam coś takiego:

Położenie dziecka - Życie w łonie mamy - Ciąża i poród - BabyOnline.pl

Ja postanowiłam zapisać się na fitness pt aktywność w ciąży. Znalazłam nawet klub do którego mam wejście za darmo ( w takich sytuacjach lubię moją firmę). W piątek podpytam moją ginekolog co o tym myśli. Co do lodów to chyba dobry pomysł, zejdę sobie do sklepu ale ja przepadam za sorbetowymi, chyba mogą takie być :) i tak muszę kupić jakieś serki i kisiele bo czuję że dzisiaj tylko dietka płynna.

Chyba moga byc tez sorbetowe:) moj dentysta mowil, ze najwazniejsze, zeby sie ladnie rozpuszczalo i nic nie wpadalo to zebodola. Dobrze, zebys jadla plynne i zimne, bo wtedy sie ladnie zasklepia. Raczej nic cieplego:-(
ach i u nas na basenie tez takie cos robia przed porodem i tez myslalam sie zapisac :tak:

Danutaski, Mamuska znalazla to czego szukalam, dziewczyny robily pierwsze z zalecanych (kolysanie biodrami) , ale tak jak pisza podpytaj doktorka w ktora strona bujnac Ninke;-)

Marta rob czesto zimne oklady i z sorbetem uwazaj, zeby kawalek lodu nie wpadl do zebodolu i bron Cie panie Boze wtykac ozorek tam... Bol nie do zniesienia jak skrzep wyleci i kolejne czyszczenie...

Ostatnia edycja:
Hejka znow:)
Biegalam owszem:) a potem na godzine poszlam spac:D:D:D

Teraz czas sie wziaz za obiad bo nie zdaze zanim S. Wroci:)

Martoocha dobrze ze juz powszystkim! Jak sobie posle o tym ginie co cie bez usg do domu pogonil to az mnie trzesie!!! Dobrze ze poszlas do tego szpitala... teraz musi byc juz tylko lepiej&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry