• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gatto kochana to sa uroki odmiennego stanu;-)

No to wrocilam z biegania, jednak bede biegac pod wieczor. Byl ze mna moj synus i jego kolega, troche sie posmiali ze mnie...no i do kolegi musze po niemiecku mowic, wiec mam extra kurs wstepny :-D
Wiec pierwszy dzien: spocona, zadyszana i zadowolona...dalam rade :-)

reklama
Myszka a biegasz wg systemu z tej stronki?:)
Ja tez nie ukrywam,ze sie zdyszalam:P
A pomyslec ze kiedys trenowalam praktycznie wyczynowo,siatkowke.... och jaka ja bylam wtedy sprawna i ladna:P

wiecie co zauwazyłam że właściwie kobiety szybciej robią się sztywne i zadyszki maja a mężczyźni tak szybko się nie robią zgodzicie się ze mną

Nam po prostu czasu szkoda dla nas, lepiej te godzinke na rodzinke poswiecic jak dla siebie... Poswiecamy sie, ale i same niewolimy, bo lepiej posiedziec na ploteczkach przy kawie, bo przeciet po pracy, robotach domowych...cos nam sie nalezy... Wiec co? Siedzimy jak nie na kawce to przed tv, albo spimy... No i ciaza tez robi swoje...
Taka prawda Drogie Panie;-)

Nam po prostu czasu szkoda dla nas, lepiej te godzinke na rodzinke poswiecic jak dla siebie... Poswiecamy sie, ale i same niewolimy, bo lepiej posiedziec na ploteczkach przy kawie, bo przeciet po pracy, robotach domowych...cos nam sie nalezy... Wiec co? Siedzimy jak nie na kawce to przed tv, albo spimy... No i ciaza tez robi swoje...
Taka prawda Drogie Panie;-)
tak kochana i potem niektórze sie starzeją sie 2 razy szybciej:):)
no ale my kobiety XXI wieku wiemy jak o siebie zadbać:-p

Lopop my kobiety XXI wieku umiemy jak nikt inny na biegu wyszukac tyle usprawiedliwien przed innymi i do tego same w nie wierzymy, ze gdyby zrobili to dyscyplina sportowa konkurencja bylaby olbrzymia...
W dobie zmywarek, pralek automatycznych, robotow kuchennych my kobiety XXI wieku jestesmy bardziej umeczone niz nasze babcie, robiace recznie pranie i wszystko w kuchni, a i jeszcze w polu robily i dzieci chowaly nie jak teraz jedno, a kilkoro... Bo model rodziny byl 2+2 i wiecej... u mojego dziadka bylo siedmiu braci, u babci piatka rodzenstwa... a moja babcia w wieku 75 lat jeszcze robila sklony na prostych kolanach i cale dlonie na podlodze... Ja nie zrobie teraz, a mam polowe tego co ona wtedy... Jestesmy mistrzyniami w oszukiwaniu samych siebie...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry