• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszko to ja mam nadzieję, że dobrze mi wyczyścili. W sumie po tych rezydentach co rwali przyszedł jeszcze jeden pan, widać starszy stażem, i sprawdzał czy wszystko wyszło. Teraz już boli tylko dziąsło pokłute od znieczulenia.

reklama
Marta wierz mi, ze gdyby zle oczyscili zwijalabys sie z bolu po paru godzinach od zabiegu, to co teraz odczuwasz jest jakby to powiedziec normalne ;-) zimne oklady pomagaja zlagodzic odczucia i rozganiaja opuchlizne ;-)

Nanu wiec tak, mierzysz o stalej porze rano bez wstawania, wejdz na Obserwacja cyklu - enpr.pl zaloz sobie konto i tam masz wszystko dokladnie opisane co i jak ;-)

już założyłam ale nie wszystko kumam....

- wybór sposobu obliczania temperatury podstawowej.
Przy wyborze opcji "dni przed skokiem" do “szóstki” zaliczana jest wybrana liczba dni, natomiast przy wyborze opcji “temperatur przed skokiem” do “szóstki” są wliczane tylko dni ze zmierzoną temperaturą.

o co kaman?

temperaturę mierzycie dopochwowo?

jak Myszko wstawiłaś w sygnaturę miniaturkę wykresu? ja umiem tylko link wstawić:/

musisz wejsc w moje cykle i tam masz dwa linki, drugi od gory to sygnaturka kopiujesz wklejasz i jest obrazek ;-)

ja mierze pod jezykiem ;-) a podstawowa temperatura ladnie sama na wykresie wychodzi i wcale sie nad nia nie zastanawiam ;-) im mniej sie stresuje drobiazgami tym mniej zmarchow mi sie robi :-D

no i poszlo :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Myszko, udało się:)
no to jutro zaczynam mierzyć...
nie wiem tylko czy dobrze ustawiłam dziś jako pierwszy dzień cyklu - chyba będę musiała poprawić jak się @ pokaże, dziś mam brunatny śluz więc pewnie lada moment...
ale to chyba poprawy na wykresie będzie wymagać...

a jak długo trzymasz termometr?

Ostatnia edycja:
jak sie @ rozkreci kliknija @ i zacznij nowy cykl ;-) a poki co mierz i notuj... ja zaczelam dzien przed owulka ;-) :-D

ide wywiesic pranie na dworze, szybko przedmucha, przewieje to sobie poprasuje koncowke i bede miala z glowy :-D

Ostatnia edycja:
Witam z rana.
Ja wczoraj byłam u mojego lekarza. Niby wszystko w porządku, ale na USG zaniepokoił go mój prawy jajnik. Powiedział że to najprawdopodobniej nic takiego ale dla spokojności sumienia kazał od razu zrobić badania. Wyniki będą dopiero jutro po południu. Wczoraj podeszłam do tego na luzie, ale dzisiaj zaczyna mnie trochę strach brać.

Nie ma co martwić się na zapas. Sama jestem świadkiem jak nie raz lekarze panikowali że mi coś jest ..a jednak nie było..Największa wkrętkę mieli z HPC..wmówili mi że to mam :eek: (oczywiscie na badaniach wyszlo że jestem zdrowa jak wół). Na jajniku czasami mogą się robić polipy czy coś.. najczęściej znikają po następnej @, a jak nie to przyjmuje się czopki.
Najważniejsze to badać się 2 razy w roku i wtedy spokój ducha każdy ma..

a ja dziś wychodzę ze szpitala po obiadku.. to już 5 doba i jakoś się przyzwyczaiłam.. Mam takie dziwne wrażenie jakbym opuszczała miejsce gdzie czuję się bezpiecznie..dziwnie:sorry:.
Miłego dzionka wszystkim!
M

Martoos dobrze, ze juz wychodzisz i rozejrzyj sie za nowym ginkiem... ten jakis delikatnie mowiac dziwny jest.

Nanu ja mam elektroniczny to sam sygnalizuje koniec pomiaru, acha i wazne zebys sama uzywala termometru...nie wiem dlaczego ale tak wszedzie o tym trabia wiec pewnie wazne;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry