• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny ja tez mierze/mierzylam elektronicznym pod jezykiem i mi wymierzyl :tak:wazne, zeby byl jeden (wlasny prywatny), bo kazdy ma inna temperature ciala, wiec jak nie beda mierzyli wszyscy w rodzinie to termometr jest bardziej wiarygodny:tak:Wazne jest tez mierzenie ZAWSZE o tej samej porze i nie wychodzac z wyrka:tak:
No widzicie gattino sie buntuje przeciw e-ciotkom, albo przeciw komputerowi (to bardziej prawdopodobne)

Ja wlasnie wrocilam...gorac jak diabli....i znow moge "podziekowac" Czarnobylowi, bo mi znalezli jakis guzek w tarczycy......no jak nie urok to sraczka!!!! Jutro ide do endo to zobacze co mi powie, bo ten co mi robil usg wspominal cos o odessaniu go:eek:no tego mi jeszcze brakowalo!!

a uswiadomilas go, ze w ciazy jestes? moze to cos na potem do zrobienia, a moze sie wchlonie... tak czy siak nie boj zaby bedzie dobrze :-)
No a jak Gattino bedzie sie tak buntowal na e-ciotki to sie zmowimy i kupimy mu rozowe gatki :-D ;-) a wlasciwie to ja mam caly karton ciuszkow w rozu... tak ze mu tam mama przetlumacz :-D:cool2:
hello kitty tez mam ;-)

Witam wszystkich;););)
Danatuski bardzo dziękuję za wszelkie informacje na pewno sie przydadzą:-):-):-)
Martoocha trzymaj sie kochana...jesteś dzielna...
Motylek &&&& za staranka i gratki super wyników;)

No a jak inaczej :-)
Pewnie i z zyrafa cos znajde;-)
I do tego hello kitty sa tenisowki z koronka i w rozowo-biala kratke... Jak je zobaczylam to wymieklam, musialam je miec :-D
A widzisz opis pod suwaczkiem??? Kociak wlasnie gubi ogonek :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry