• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
heej

Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a jak sobie poczyniają nasze 'zapalone biegaczki'???? Dziewczynki ja bym się też do biegania przyłączyła.. z tym że z wieczora.. :sorry2:

:-) dzień dobry! a mi za zimno na bieganie hahaha, połowa lipca za nami a tu od tygodnia zimno,deszczowo :baffled::angry: ileż można ... i jeszcze jak na złość przyczasnełam sobie paznokcia jak wynosiłam suszarkę z praniem na taras żeby je jeszcze przewiało :baffled:

marta-| kciuki za wizytę &&:-)

Czesc dziewczynki:-)

Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniu skarbie ja biegam kolo 7-8 wieczorem, bo biega ze mna syn i jego kolega
Biegam scisle wg planu, ktory wrzucila Nanu. Z niego wynika ze 4x na tydz biegasz 30 min, ale zaczynasz od 1 min biegu i 5 marszu w pierwszym tygodniu. Pewnie, ze biegaj z nami w kupie razniej, bedziemy sobie lydki masowac :-D

A wlasnie ja mam dopiero dzisiaj zakwasy...

Motylku to co ja mam powiedziec, jak u nas w nocy temp. spadaja ponizej 10 stopni i co rano kaloryfery sa wlaczone...a w dzien mamy od 18-22 stopni... Syberyjskie lato w tym roku, na przemian z angielskimi deszczowkami... dopiero od przyszlego tyg. podobno ma byc lepiej...zobaczymy

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki

Marta I trzymam &&&&&& za udana wizyte.;-)
Gatto współczuje z tym guzkiem :-(
Biegaczkom forumowym życze wytrwalosci:tak:
Ja raczej nie pobiegam w najbliższym czasie, byłam wczoraj u ginka, ciąża zagrożona tak wpisał w kartę ciąży przez te plamienia dawka dupka podwojaona L4 i nakaz leżenia do 2 sierpnia jak sie plamienia prekształcą w krwawienia do szpitala ogólnie sie uradowałam i nawet łezke uroniłam bo widziałam serduszko mojego Okruszka który ma całe 4 mm co na opisie na wydruku z usg odpowiada 6t1d ciązy czyli idealnie jak u mnie z OM. martwi mnie że taki mały ten mój groszek. Nic tylko czekać mi pozostało.Pecherzyk miał 20 mm. Oby rósł i grzecznie u mamusie sobie mieszkał.

Martocha wracaj do zdrowia.

Kaso gdybys miala suwaczek to pod nim sa opisy co mniej wiecej sie dzieje wewnatrz i 6 tc to odpowiednio duzy Twoj Groszek :-)
U Kici Gattino wlasnie gubi ogonek ;-)
Lez grzecznie i sluchaj doktora, a musial cos wpisac, zeby miec podstawe do L4, bo ich sprawdzaja ;-) nie denerwuj sie i full relax kochana, bedzie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
:-) Myszka ja mam tak samo od tygodnia,wieje-pada,pada-wieje i tak ciągle :baffled: a okna przez te deszcze to już myje tydzień :-pno i w domu pod wieczór jest chłodno i też odkręcam grzejnik żeby było troszkę cieplej :D bo ja jestem zmarzlak :tak:

reklama
Wpadałam powiedzieć dzień doberek i zbieram się do lekarza :) trzymajcie kciuki

kciukole zaciśnięte!!!

heej

Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a jak sobie poczyniają nasze 'zapalone biegaczki'???? Dziewczynki ja bym się też do biegania przyłączyła.. z tym że z wieczora.. :sorry2:

No jakoś nam idzie:) ale to dopiero początki:D obyśmy wytrwały!!!

Ja wstałam, już po kawce, S. wyprawiony do pracy a ja zabieram się za cd walki ze zdjęciami:) zaczyna to fajnie wyglądać:)))))

Kaso

leż i odpoczywaj......&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry