Gatto
Mama Gattinki
hej babolki kochane,
ale zaczal mi sie dzien!! pojechalam na wizyte na 7.30 do endo, spoznila sie 40 min wiec weszlam pozniej i siedzialam tam godzine!!!
(kiedy na wizyte jest czas tylko 15 min)Toz to skarb, nie lekarz!!!!Zeby takich ludzi bylo wiecej, to i swiat bylby bardziej kolorowy. Powiedziala mi, ze guzek jest bardzo miekki co moze oznaczac, ze jest to guzek zelowy, wcale nie grozny, ale lepiej to sprawdzic takim specjalnym badaniem. Jutro rano ide na konsultacje do chirurga, ktory obejrzy i zobaczymy co dalej. Generalnie mi powiedziala, ze wszystko powinno byc ok, i nawet jak w tym czyms (czyt.guzek) siedzi doberman to i tak urodze to dziecko, a doberman mnie nie zje
Super babka!!uffff.....
Marta trzymam &&&&&&&&&&&&
Kaso lez koniecznie i zeby ci nie przyszlo do glowy latac po okolicy!!!
Myszka u nas skwar....
Sweety miejmy nadzieje!!
ale zaczal mi sie dzien!! pojechalam na wizyte na 7.30 do endo, spoznila sie 40 min wiec weszlam pozniej i siedzialam tam godzine!!!
(kiedy na wizyte jest czas tylko 15 min)Toz to skarb, nie lekarz!!!!Zeby takich ludzi bylo wiecej, to i swiat bylby bardziej kolorowy. Powiedziala mi, ze guzek jest bardzo miekki co moze oznaczac, ze jest to guzek zelowy, wcale nie grozny, ale lepiej to sprawdzic takim specjalnym badaniem. Jutro rano ide na konsultacje do chirurga, ktory obejrzy i zobaczymy co dalej. Generalnie mi powiedziala, ze wszystko powinno byc ok, i nawet jak w tym czyms (czyt.guzek) siedzi doberman to i tak urodze to dziecko, a doberman mnie nie zjeMarta trzymam &&&&&&&&&&&&
Kaso lez koniecznie i zeby ci nie przyszlo do glowy latac po okolicy!!!
Myszka u nas skwar....
Sweety miejmy nadzieje!!
Ostatnia edycja:
) to polecam fajny serial 'Single Ladies'.Głupi jak cholercia..ale jakoś w szpitalu mnie pocieszał. Z naprawdę BARDZO dobrych seriali , moim zdaniem, to polecam Chirurgów, Gotowe na Wszystko, Trawka, Dexter, serial o Henryku 8-zapomniałam tytół i jeszcze parę innych. Jak obejrzysz te to daj znać.. Ja generalnie uwielbiam seriale i jak jestem chora to tak właśnie spędzam czas.
pierścionek zaręczynowy jest mi za luźny i mi spadł z palca