• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej babolki kochane,
ale zaczal mi sie dzien!! pojechalam na wizyte na 7.30 do endo, spoznila sie 40 min wiec weszlam pozniej i siedzialam tam godzine!!!:szok:(kiedy na wizyte jest czas tylko 15 min)Toz to skarb, nie lekarz!!!!Zeby takich ludzi bylo wiecej, to i swiat bylby bardziej kolorowy. Powiedziala mi, ze guzek jest bardzo miekki co moze oznaczac, ze jest to guzek zelowy, wcale nie grozny, ale lepiej to sprawdzic takim specjalnym badaniem. Jutro rano ide na konsultacje do chirurga, ktory obejrzy i zobaczymy co dalej. Generalnie mi powiedziala, ze wszystko powinno byc ok, i nawet jak w tym czyms (czyt.guzek) siedzi doberman to i tak urodze to dziecko, a doberman mnie nie zje:) Super babka!!uffff.....

Marta trzymam &&&&&&&&&&&&
Kaso lez koniecznie i zeby ci nie przyszlo do glowy latac po okolicy!!!
Myszka u nas skwar....
Sweety miejmy nadzieje!!

Ostatnia edycja:
reklama
Widzisz Kicia nie taki diabel straszny ;-)
Motylku u was juz bylo chwile cieplej, my mamy wciaz pogode jesienno-wiosenna tzn nie bylo jeszcze pogody, zeby mozna bylo pojsc na basen... Wciaz czekamy...

Sweety no miejmy nadzieje...

Gatto- super wieści :)
A czemu w ogóle poszłaś na to USG? bolała Cię krtań czy coś?
Jak się ogólnie czujesz? Widzę,że ciągle mierzysz temperaturę, chcesz ją mierzyć przez całą ciąże?

Kaso- leż i się nie przemęczaj. Zapewne ginek dmucha na zimne, ale lepiej tak niż ryzykować niepotrzebnie. A co do leżenia (bo ja też teraz leżę :-p ) to polecam fajny serial 'Single Ladies'.Głupi jak cholercia..ale jakoś w szpitalu mnie pocieszał. Z naprawdę BARDZO dobrych seriali , moim zdaniem, to polecam Chirurgów, Gotowe na Wszystko, Trawka, Dexter, serial o Henryku 8-zapomniałam tytół i jeszcze parę innych. Jak obejrzysz te to daj znać.. Ja generalnie uwielbiam seriale i jak jestem chora to tak właśnie spędzam czas.

Marta- Trzymam kciuki :)

A u nas od wczoraj wieje jak cholera. M. mówił że od poniedziałku kiepska pogoda jest. Jak byłam w szpitalu miałam zasłonięte rolety,więc nie miałam pojęcia co się dzieje na zewnątrz.

:-) gatto cieszę się,że trafiłaś na wyrozumiałego i wspaniałomyślnego lekarza :) i trzymam kciuki dalej za Ciebie i Gattinio :-)

Myszka ja w tym roku nie byłam jeszcze ani na basenie ani nad jeziorem :-)

Ale się wzięłam za sprzątanie, chata ogarnięta tylko jeszcze w naszym pokoju umyję okno :-) ale wczoraj przeżyłam zawał :baffled: pierścionek zaręczynowy jest mi za luźny i mi spadł z palca :baffled: nawet nie czułam kiedy ... aż zbladłam jak zobaczyłam,że go nie mam :szok: MATKO BOSKA !! całe szczęście okazał się zrobić mi psikusa i schował się w torebce ... Chyba muszę z nim zrobić porządek bo tak nie może być :-p kiedyś jeszcze mi do kibelka wpadnie to dopiero będą jaja :sorry2:

No to ja się melduję :) moja kluseczka ma 5,5cm (CRL), przezierność karkowa 1,6 więc w normie, kość noskowa uwidoczniona :) to z podstaw badania. A z odczuć mamusi to noszę w sobie wiercidupkę, podczas usg fikało koziołki- dzięki temu obejrzałam mózg, serduszko, żołądek, żeberka, kręgosłup, nóżki- kolanka i stópki. Pokazało się na chwile z profilu więc udało się zmierzyć NT. Tylko tego co ma między nogami nie chciało pokazać, no nic mamusia musi jeszcze poczekać.

Marta no piekna fotka:-)

Martoos ja ogladam niemieckie wersje ;-) a do tego wciagnelam sie w dwa ich seriale i chlopaki sie smieja, ze mam wbudowany budzik, bo budze sie extra na czas seriali :-D

Motylku idz do jubilera i niech go zmniejsza, bo jeszcze zgubisz...

Marta-| ale masz fajnego bąbelka :) cieszę się że wszystko dobrze:-)

biggrin.gif
ale się wściekłam
angry.gif
mad.gif
G ma teraz mieć 2 tygodnie urlopu ... ale w tyg przyszedł do niego kierownik czy by nie poszedł do pracy w przestoju - umowa zlecenie + kasa extra ... a teraz się okazuje,że mają iść za darmo !!!
baffled5wh.gif
i jak zaczęli się buntować,że za free to wolą siedzieć w domu na urlopie to zaczął im grozić,że nie po przedłuża im umów
baffled5wh.gif
PARANOJA I CHAMSTWO !!!

Marta piękna fotka!!!

A a propos seriali my uskuteczniamy Grę o tron - polecam kto nie widział.... do tej pory nagrano 20 odcinków - zostało nam jeszcze 5. Wrzesień październik jakoś ma się zacząć trzecia seria...

PS ale mój suwaczek się skraca:)

Ostatnia edycja:
Marta ale fajne bobo, dobrze że wszystko w porządeczku.

Gatto no widzisz, po co było się tak stresować, Gattino wszystko czuję:tak:

Ja się dzisiaj trochę zestresowałam bo od dwóch dni plamie a dzisaj taki brązowy sluz, ale trochę poczytałałam i to takie cuś przedowulacujne. W poprzednim cyklu też tak miałam, najpierw 5 dni takiego plamienia a pózniej 4 dni typowo ze śluzem płodnym i owulka, więc czekam :szok:, zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry