• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nanu powoli, na szybko idzie znacznie wolniej ;-)
Moze najpierw plan, a moze maz zechcialby pomoc? Super zabawa i masa milych wspomnien ;-) moze dobra przekaska winko albo ulubione piwko i macie extra wieczorek, wybrane fotki do kopert i gotowe:-)

Cześć Kobiety!

Odnośnie tych sportów o których pisałyście- naprawdę jestem godna podziwu dla tych które macie tyle siły i zapału, bo do tego trzeba się zawziąć. Ja niestety nie mam tyle mobilizacji i samozaparcia. To tak jak z odchudzaniem...Najgorsze początki, potem już będzie łatwiej..Tylko trzeba w końcu zacząć :tak: Ale kiedy?? Aż strach pomyśleć :szok:

A w ogóle to mam dylemat, jak zwykle. Szukam jakiegoś fajnego dywaniku do sypialni i salonu. Tylko jest problem, bo cholercia potrzeba tego dużo. Tzn. inaczej- to duże pokoje, więc nie wiem czy rozłożyć coś fajnego na podłodze tylko na środku czy po całości.... Nie mam pojęcia co wymyśleć. Siedzę w necie i szukam jakiegoś fajnego rozwiązania, może macie jakiś pomysł?? Poradźcie, please:crazy:

Mamuska ciezko cos doradzic, ja mam zwierza i siersc wiec dywany to tylko male i w latwo dostepnych miejscach do odkurzania...nie usmiecha mi sie jezdzic z meblami, bo wiadomo kot wlezie prawie wszedzie... Zalezy tez czy masz zimne podlogi, wtedy po calosci... a fajne sa wykladziny z kolorowych kwadracikow skladane, zawsze mozna zmienic ulozenie...jak stare sie znudzi

Cześć Wam! dopiero teraz mam chwilę czasu żeby tu zajrzeć :-D bo od rana miałam pełno spraw do pozałatwiania itp itd, u mnie @ się rozkręciła i zaczął się nowy cykl :-p haha, w weekend wyjeżdżamy zawieźć rodziców na wesele i przy okazji wstąpimy na nockę do siostry :-) więc znów mnie nie będzie ...
I postanowiłam jeszcze zapisać się do okulisty na kontrolę bo ostatnio już na wizycie literki mi się zamazywały a wczoraj przy okazji czekając na odbiór wyników też sobie sprawdziłam jak widzę :-pi zauważyłam,że prawe oko coś szwankuję bo mi się obraz zamazuje na nim i nie wiedziałam co to za literka :szok: Pozdrawiam

Kochajaca mama widzialam w ikei takie kwadratowe (w super kolorach, takich mocnych), zawsze mozna je polaczyc ze soba. Jesli nie, to chyba najlepszym rozwiazaniem jest isc po prostu do sklepu, bo a nuz cos ci sie spodoba,a w necie tego nie wypatrzysz. Mnie osobiscie podobaja sie te perskie, ale sa cholernie drogie:-(

reklama
Nanu powoli, na szybko idzie znacznie wolniej ;-)
Moze najpierw plan, a moze maz zechcialby pomoc? Super zabawa i masa milych wspomnien ;-) moze dobra przekaska winko albo ulubione piwko i macie extra wieczorek, wybrane fotki do kopert i gotowe:-)

Myszko, pomysł dobry tylko ja robię album tu Z-Foto | Fotoalbum 03
chce zrobić 40str zbiór 2008-2012 z naszych wyjazdów... z racji ze teraz mam wolne to chcę wykorzystać przejrzenie w kompie tych tysięcy zdjęć... a potem stworzę album (już zaczęłam) i zweryfikujemy go wspólnie z S.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry