• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no ta motylku jam panna:) nawet nie zareczona:)

a sub będziemy brać tylko cywilny... a wesele? ciągle mam z tym dylemat, czy chcę czy nie... Jesli sie zdecydujemy to pewnie nieduże bo sami je musimy sfinansować.... Moich rodziców nie stać za bardzo a S. rodziców już nie ma...

reklama
wiecie ja też kiedyś myślałam że szkoda kasy na wesele. Ale mamy z A. rodziców którzy nie wyobrażali sobie jak to by mogli nam wesela nie zrobić. Powiem Wam że nie żałuję, to są takie wspaniałe i niezapomniane emocje. Wiadomo, że wszystkim gościom się nie podpasuj ale najważniejsze że nam się podobało :)

myszka zastanawiam się nad tym przeglądem :) dać się najeść czy na głodnego sprawdzać?

Nanu jechalas 40km/h ???? predkosc zawrotna!!!! To chyba nawet kulawy golab by ci uciekl spod kol:tak:

Ja wyszlam za maz we Wloszech. Slub byl o 11, a o 20 juz wszyscy sie grzecznie rozeszli:tak:Trzeba wiedziec gdzie sie wesela urzadza hihi

Z pelnym brzusiem to jeszcze kolki dostanie;-)
A co do niezapomnianych chwil, to na takim wyjezdzie tez sa;-)
Mnie tam raz, ze szkoda kasy, dwa my juz swoje lata mamy... A wesele nie ma co ukrywac drogie jest

:-D haha, no tak macie rację, niektórym i tak się nie dogodzi - bo jedzenie nie takie, wódka za słaba :-p orkiestra do du...
My myślimy właśnie nad takim przyjęciem: jak pisała Gatto :-) ślub np. o 16 a o 24 niech spadają do domu :-p

nanulka no my się zaręczyliśmy , ale pisałaś że Twój Pan taki tajemniczy a masz jutro imieniny może zrobi Ci prezent :)
haha 40 km/h :) powoli dojdziesz do wprawy jak długo nie jeździłaś ... ja się bałam po zimie a teraz jestem szatan dróg :happy2:

Myszko masz racje drogo jak cholera i powiem cos jeszcze, gdyby mi przyszlo robic drugi raz to bym uciekla, bo tyle formalnosci i zalatwien to osiwiec mozna. I zawsze jest cos co nie gra.

:-) drogi interes niestety,mi osobiście szkoda tyle kasy ale każdy myśli inaczej... teraz kochana przyszła teściowa idzie na wesele do "znajomej" córki ... z tego co słyszałam wesele na 120 osób i 40 tysi kredytu ... dla mnie to masakra :-D hahaha Gatto uciekająca Panna młoda :-D:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry