Jestem tu nowa i i biegam po tych stronkach jak ślepy po ruchliwej ulicy;-)ale nie mogłam przejść obok . TAK jestem dowodem MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻE po ciąży pozamacicznej,moja sytuacja była taka w domu dwójeczka dzieci i dwie kreski na teście, wszystkie typowe objawy ciąży wymioty smaki i tak w kółko, zaskoczył ból brzucha i krwawienie nie wielkie a jednak, wiec biegiem auto i do lekarza, zrobił usg i co próbował mi wmówić że dwie krechy to brak ciąży,( naprawdę uratował wiele dzieci więc nie chce go mieszać z błotem)ponoć mówił że to może być ciąża pozamaciczna, ale ja chyba w szoku nie dosłyszałam, okłady zimne na brzuch, leki na podtrzymanie, tak gdyby i do łóżka. Wiec jak kazał tak robiłam, kilka dni później szłam do łóżka i nagle taki ból że pierwszy i chyba ostatni ból przy którym krzyczałam do męża dzwoń na pogotowie bo umieram. Trochę w tym racji było,o 4 rano dotarłam na ginekologię, po chirurgi , diagnoza płyn tylko pytanie jaki, po operacji dowiedziałam się że ciąża w jajowodzie który pękł , wylew wewnętrzny, miałam się cieszyć że mi się udało .To było trzynaście lat temu,ale los ma swoje plany i mój synuś najmłodszy ma 8 lat , ciąża z nim przeszłam bez żadnych problemów, urodził się w 37 tygodniu ciąży z wagą 3750. A dziś znów czekam na dwie grube krechy. Słodkich pociech życzę.