• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kicia to jest corka sasiadow i tak sobie wpada do nas ;-) teraz juz Tomasz w domu wiec zabawa na lozku w ganianego :-D potem kapiel znow zabawa na lozku i na wpol spiaca do domku ;-) butla i spi jak aniolek :-D a rodzice maja chwile dla siebie ;-)

reklama
Ale super sypialnia wyszła. Bardzo mi się podoba!!!
Ja dziś się leniłam w ogródku u koleżanki, a maluchy biegały i robiły głównie hałas i bałagan:-D

I mam takie pytanie. Dlaczego jutro jest poniedziałek?

Mecz super, bardzo mi się podobał:) Jak się chłopaki tak dalej jeszcze będą rozkręcać to myślę,że medal wywalczą!

Ja jutro mam zamiar wstać wcześnie i zabrać się za robotę (MEGA kumulacja projektów, kolejne 2 nowe nam doszły) bo to ostatni tydzień bez chodzenia do pracy i chciałabym zrobić jak najwięcej.... o 16 mam jazdę jeszcze...
No i obiadek trzeba wykombinować. Jeszcze muszę do lekarza się umówić na badania kontrolne po zwolnieniu (bez tego nie mogę do pracy wrócić), przypomnijcie mi jutro żebym nie zapomniała zadzwonić:P

jutro tempkę zmierzę bo dziś dałam na luz skoro wczoraj wieczorem 3 piwka pękły przy grillu:)

dobrej nocki!!!

Witam sie z poniedzialku :( buuuuuuu szykuje sie do pracy :(((

Nanu sypialnia cuuuuuuuuuuuuuuuuuudo bardzo mi sie podoba i pomysl i kolorek miodzio:tak:Myszko super ze wykres w koncu poprawiony bedziemy mogly Cie podgladac:-p No poprostu kocham Naszych Siatkarzy sa cudni i dostarczaja tle emocji ze mozna na zawal zejsc a do tego takie ciacha ze szok:szok::-D;-)Milego poniedzialku...o ile to wogole mozliwe:-p

reklama
dokladnie, nie wiem jak na Was dziala obecnosc dzieciaczkow, ale ja sie rozplywam...

ja też tak mam:tak:

I mam takie pytanie. Dlaczego jutro jest poniedziałek?

Zapominajka no odkąd pamiętam zawsze po niedzieli był poniedziałek.. to już taki pewniak.. nie da się niestety nic zrobić;-):-p

naprawilam wykres :-):cool2:

Myszka ja pod Twoim wykresem napisałam kilka uwag:zawstydzona/y: tylko się nie gniewaj..:sorry:

a wogole to dzień dobry!!!!

Nanu sypialnia jak z żurnala :tak: zawsze chciałam miec taki zmysł.. aby dobrać tak wszystko do siebie aby pasowało.. moja Mama tak ma..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry