Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zobaczymy wkrotce
wg mnie to Ani cykl wyglada obiecujaco ;-)
przestawilam granice zgodnie z sugestia Ani i zobaczymy ;-)
No ja też się dzisiaj przyjrzałam i wydaje się że idzie ku dobremu
3mam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&
a mnie się wydaje że jedyne co u mnie zadziała to spadek prolaktyny.. podobnież gdy prl spada - progesteron wzrasta.. stąd pewnie ta temp. taka..
.. czytałam że owulacji nie można na 100% 'zdiagnozować'.. ale Ty miałaś potwierdzoną u lekarza.. i skok nastąpił po kilku dniach.. u mnie w marcowym cyklu było podobnie gin. mnie oglądał 26 marca a za kilka dni dopiero miłam 'skok'..
&&&&&&&&&&eee Dziewczynkia mnie się wydaje że jedyne co u mnie zadziała to spadek prolaktyny.. podobnież gdy prl spada - progesteron wzrasta.. stąd pewnie ta temp. taka..
Berek mnie tym razem ominie![]()
Nanu a Ty jesteś już w okresie takim iście 'starankowym'&&&&&&&&&&
Dziewczynki i sa dwie kreski u mnie.Jedna jasniejsza ale jest.Napewno przez to ze mialam te cykle 39 dniowe byla i owulka pozniejsza no i zarodek sie pozniej zagniezdzil.Zadzwonilam dzisiaj do mojego lekarza niestety ma urlop,ide dzisiaj na 14 do jego zastepcy.Moze i wczesnie ale po mojej histori wole lepiej dmuchac na zimne.Napisze pozno wieczorem bo robie dzisiaj Tupperparty na wieczor