Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gatto jejciu jak milo to czytac, fajnego masz tego gloda no i brzusio juz rosnie, extra;-):-)Myszko wyglada na to ze Malej sie u Was bardzo podoba
fajnie, wprowadzi do Waszego zycia nowa energie
i kto wie moze uda sie w tym cyklu zafasolkowac...Fifka zycze widocznych efektow figlowania

ale to wrzuce jutro i na krotko (bo pedofili pewnie na tym forum nie brakuje... tyle fotek dzieciaczkow) albo wrzuce na bocianie 

kochana Gatto dokładnie mój objaw w dzień jadłam co godzinę a jak nie mogłam zjeść bo pracowałam to jak juz była druga godzina to omdlewałam z głoduHej babolce kochane moje, ja sie wczasuje hihi
Karo bardzo sie ciesze, gratuluje i zycze nudnej ciazy
Ani@k tak wiem o pieczywie, tez czytalam, tylko u nas ciezko kurcze dostac, teraz sie wczasuje, ale jak wroce to bede szukac
Dziewczyny ja nie wiem czy to jest normalne, ale ja ciagle cos musze jesc, na dodatek budze sie w nocy z takim potwornym glodem i tej nocy musialam zjesc krakersy i jablko, bo myslalam, ze umre. Czy wy tez tak macie/mialyscie??? Najgorsze, ze na czczo musze wziac rano pastylke na tarczyce i boje sie, ze to tak nie bedzie funkcjonowac. Moj eM sie juz ze mnie smieje, bo jak jestem glodna to jestem zla i musze isc cos zjesc natychmiast, gdziekowiek bym nie bylaStaram sie miedzy posilkami przegryzac jakies warzywka i owoce tylko i pic wode.

i wiecie jest taka reklama tzn. była firmy BEKO że mąz latał w nocy do lodówki po jedzenie bo zona była w ciąży
bardziej banany
tak więc od razu z góry przepraszam.