• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kochająca mamo - 3mam kciuki żeby więcej takich akcji już nie było i za szczęśliwe rozwiązanie:)

dzięki kochane za zainteresowanie moim brzuchem:) dziś jakby lepiej, może to już za mną, zobaczymy....
i miło mi,że sypialnia się podoba - zawsze to jakieś podbudowanie jak się człowiek wnętrzami zajmuje, nawet jeśli w tym wypadku swoimi;)

ja już po kawce, zabrać się za projekty muszę... na 16 znów jazda, po wczorajszym mam tylko stresa... ehh może dziś będzie lepiej. Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Kochająca_mamo30 cieszę się że się odezwałaś, martwiłam się o Ciebie i "wołałam" tutaj za Tobą kilka razy. Przykro mi że spotkało Ciebie takie coś, ale najważniejsze że wszystko dobrze z dzidzią i z Tobą też. Wypoczywaj, to już końcówka więc nawet jakbyś musiała leżeć do końca to już niedługo!
Tutaj pojawiło się kilka nowych fasolek, także zabawa w berka dalej trwa, no i nie wiem na jakim etapie ostatnio przestałaś czytać, MartOocha miała ciążę pozamaciczną :-( leżała też w szpitalu, ale teraz już zdrowieje.

Kochająca Mamo współczuję takich stresujacych wydarzeń dobrze że lekarze sa blisko i z Malunia jest ok. Już wkrótce bedziesz tulic swoja Córcię w ramionach szczęsliwie, przykre że na sam koniec przypałetała sie ta infekcja ale wierze że szybko wrócisz do zdróweczka trzymam kciuki:tak:
Danutaski niew wierze że to już ostatnie tygodnie Twojej ciązy:szok:jak to szybko minęło, :-Dsuper. No i widze że trzymasz formę kg za wiele nie masz na plusie i wymiary piękne. gratulki oby tak dalej.

Karo gratulacje ale superrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nanu mam nadzieje ze czujesz sie już coraz lepiej.

Myszko tempka obiecujaca;-);-)

Ani@k trzymam kciuki zeby były II....

A ja umieram wymioty i mdłości nie daja mi zyć.:baffled:W czwartek mam wizyte u gina. Nerki nie bola juz tak jak wtedy ufff.
Niestety nadal miewam prawie codziennie bezowe plamienie zwłaszcza jak pochodzę:-(mam nadzieje ze moja fasolka ma sie dobrze. moja siostra jest po terminie i nie urodzila jeszcze a zona kuzyna która miała termin an 27 lipiec urodzila zdrową córke 4 kg i 55 cm:-D

Cześć wszystkim;)
kochająca mamo przykro mi ze musiałaś tyle przejść dobrze że teraz jest już wszystko w porzadku i z Malutką też dobrze;) odpoczywaj i leż już tak niewiele nam zostało... choć musze przyznac ze te ostatnie tygodnie ciągną sie niemiłosiernie:dry: no nic teraz tylko czekać na szczęśliwy finał...:tak:
dziękuję Danatuski za pamięć kochana jesteś - ostatnio nie udzielałam się bo zajęłam sie przygotowaniami ale już wszystko mam poprane, poprasowane, zakupione brakuje mi tylko płynu i szamponu 2w1 dla Bąbla i oliwki także dla niego nie wiem jakiej firmy kupić i zastanawiam sie nad balneum 500 ml kosztuje 65 zł ale jest podobno wydajne i chyba zamówię właśnie ten płyn. Tylko nie jestem pewna czy trzeba tez miec oliwke bo ten płyn jest na bazie olejku...:confused: musze jeszcze to przemyśleć;) a tak ogólnie to jest mi ciężko szczególnie w upały ale nie ma katastrofy;);):) jutro mam ostatnie planowane usg i mam nadzieje ze wszystko jest ok. dzidziuś z moich obserwacji nadal sie nie odwrócił także prawdopodobnie czeka mnie cc - wczoraj niepotrzebnie troche poczytałam na ten temat i nie mogłam spać w nocy...:wściekła/y: sama na siebie jestem zła, ale cóż staram sie nie przejmować i myśleć pozytywnie;) odezwę sie jutro po badaniu:) pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i raz jeszcze gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za starające sie mamusie;););)

cześć dziewczyny, chciałam się Wam pochwalić że wreszcie zapisałam się na fitness. Mówię to przede wszystkim dlatego, żebyście mnie troszkę przypilnowały i żeby było mi wstyd jak nie będę chodzić :) jutro o 11:00 pierwsze zajęcia.

reklama
:-) halo halo! zaglądam do Was się przywitać, bo mam chwilę czasu bo wuja G pilnuje małej haha :) i się ładnie bawią - dziś wracamy do domu to postaram się meldować częściej. Przepraszam ale nie mam obecnie aż tyle czasu nadrabiać co pisałyście bo chyba od niedzieli mam braki. U mnie dobrze, chociaż boli mnie podbrzusze czasami, strasznie mi jakoś mokro hahaha no i G się dostało bo w nocy dostał zjobkę za to,że nie dał mi innej poduszki do spania i się poryczałam o to :-D:szok: to trzeba mieć haha, a co u Was słychać :) buziaki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry