• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lopop o wlasnie, tobie mialam odpisac, ze teraz aktualnie nie wiem ile waze, znaczy jakies 2 tyg wazylam 56 kg (to taka moja normalna waga). Ale jak wroce do domu to sie zwaze, bo moj eM mowi, ze brzuch widac...hihi zreszta ciagle jem...zobaczymy w sobote i dam wam znac.

Fifka fotke brzuszka jak zrobie to wkleje! ale na razie jest na tyle maly, ze moze poczekam do ukonczenia Igo trymestru:tak:

Dzien dobry dziewczynki:-)

Ja rowniez witam sie z poranna kawusia w reku :-)
Od paru dni mnie brzuch pobolewa, ale to pewnie efekt "fitnessu" z mala;-)
Wczoraj po prostu padlam jak dziecko:-D
Dzis ladne slonko, wiec zaraz pranko wywiesze na dwor, a potem idziemy na miasto :-) ... nie, nie tym razem sami ;-)

cześć dziewczynki a ja witam się przy porannej herbatce :) A. poszedł do pracy a ja za chwilę zbieram się na fitness bo niestety na te zajęcia muszę kawałek dojechać. Ale w drodze powrotnej wejdę do centrum handlowego na jakieś zakupy odzieżowe- przydałyby się dłuższe koszulki.
Gatto jeśli chodzi o moją wagę to 10 lipca na wizycie u endo była cały czas ta - 3kg które schudłam na początku ciąży. Mam nadzieję, że teraz coś przybyło chociażby z racji brzuszka. Nadal nie dorobiłam się wagi dlatego muszę poczekać do piątku bo mam wizytę u endo.

dobrego dnia wszystkim!

reklama
Jestem, jestem ale na komórce dlatego prawie pół godziny czekałam az mnie zaloguje..masakra!
Nie mam tez na komórce możliwości edycji wykresu - moja temperatura dzis 36.65 zatem jutro góra pojutrze @..
Myszka :-*
Danutaski dziekuje :-* tez tak myślałam aby w nowy cykl odłożyć termometr..bo mi naprawde lapy zaczynają opadać i mimo ze próbuje 'nie myśleć' o ciąży caly czas o niej mysle.
Teraz zaczęłam urlop..zaraz gdzies wyjedziemy i postaram sie dobrze bawić a nie myśleć o jednym.
Myszka mam kuzynki ale one juz chyba za stare..mlodsza ma 8lat..
Pozdrawiam Dziewczynki, po południu postaram sie byc juz normalnie na kompie..buziaki:-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry