• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziękuje Kochane za miłe słowa.
To prawda... Całe szczęście że wszystko z nami w porządku bo jeszcze cały miesiąc przed nami...
A najgorsze z tego wszystkiego było to, że podczas tego 12 dniowego pobytu myślałam już że zostaniemy w szpitalu do końca. To ,że zostaniemy to może jeszcze nic, bo jakoś bym wytrzymała choć nie ukrywam że miałam dość. Ale ja nie miałam jeszcze gotowej wyprawki dla maluszka. Dopiero dziś zaczęłam wszystko szykować. A sporo tego jednak.
No nic, muszę znów zaglądać tu do Was bo inaczej nie będę na bieżąco a jednak miło tak wiedzieć co dzieje się z Wami.
Buziaki!

Witam dziewczyny,
u nas dzisiaj pierwszy dzien goraco,takze siedzimy z M. na tarasie i sie opalamy,ja oczywiscie troche wiecej w cieniu niz na sloncu no i tak sie relaksujemy urlopem.W niedziele moze na Chorowacje pojedziemy wiec moze z slonca skorzystamy jeszcze.
Bylam dzisiaj w pracy i powiedzialam szefowej ze jestem w ciazy,w razie czego gdybym przyszla z urlopu i musialam dziwigac cos ciezkiego.Ale powiedzialam jej ze ma nikomu nic niemowic.
Dzisiaj dzien bez mdlosci ale tak to kazdy dzien w porze obiadowej niemoge wytrzymac chociaz niewymiotuje tylko czuje sie okropnie.W poniedzialek znowu wizyta zobaczymy czy juz lekarz bedzie cos widzial.
Milego popoludnia zycze

Cześć Kobitki :-)
Jestem od wczorajszego wieczoru w domciu..było super, wypoczęłam na MAKSA i czuję się WSPANIALE!:-D.
Karo- Gratulacje !!! Spokojnej, nudnej ciąży życzę :)
Motylku- Trzymam kciuki za staranka! &
Nie nadrobiłam wszystkiego, bo nie jestem w stanie..ale już od dziś będę na bieżąco!
Buziaki dla każdej z Was! :)

Hej kochane! BARDZO was przepraszam ze znowu milczę cały dzień... :zawstydzona/y: ale dzisiaj mam tak paskudny humor że nie pytajcie... :-(

Lenka była albo i nie... bo dzisiaj tempka mi spadła... śluz płodny jest... ale ta szyjka bywała bardziej miekka i otwarta... :no: bardziej działamy tak na "czuja" :-D

Kaso współczuję samopoczucia..... ja miałam tak samo w ciąży... i non stop problemy z przewodami moczowymi i nerkami bo mi macica je uciskała....

Ewelka
ty już na wylocie!! No pięknie!! Ależ piękny czas cię czeka... jak sobie przypomne te pierwsze minuty kiedy małego zobaczyłam... noż cud!!
I jak wizyta???

Gatto nie ma problemu poczekam! Jestem spragniona ciążowych brzuszków!! :* ah... tak tęsknie za swoim...

Myszka ty uważaj na te szaleństwa bo ty moze ciężarna jesteś?? :-D

Ani@k mam nadzieję ze tempka kłamie i że @ jednak do ciebie nie przyjdzie! Obyś to ty złapała teraz Berka i przekazała go dalej! :*

Butterfly przez chwile zamarłam bo myślałam ze to test ciażowy :-D ja miałam te na owu z niebieskim paskiem a ciażowe z zielonym i tak mi się skojarzyło :-p

No to do łóżka działać!!! :*

Kochająca mama
wiem co przeżywasz... ja od 30 tygodnia praktycznie do końca leżałąm w szpitalu bo miałam rozwarcie i co raz wyciszali mi akcje porodowe zebym nie urodziła przedwcześnie.... eh... to było całkiem niedawno więc pamiętam ten stres... Życzę ci dużo siły i wytrwałości! Już nie dużo zostało! :*

Karo i jak to przyjeła?? Spokojne czy nie była zachwycona?

Martocha super ze sobie wypoczęłaś :* Należało ci się!! :-D

U mnie tempka skaczę i już sama nie wiem czego mam się spodziewać... ah... tak bardzo chciałabym szybko zaciążyć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry