• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka Dziewczyny

Motylku &&&&&&& za boboseksy oby efekty byly widoczne;-)Martoocha ciesze sie ze wyjazd sie udal i ze czujesz sie dobrze oby tak dalej:tak:Karo ale ci fajnie ja juz po urlopie mmmm Chorwacja nie bylam ale podobno jest pieknie udanych wakacji i &&&&&&& za wizyte Myszka Ty moze tak nie szalej co?! kto wie co tam w Twoim srodku sie swieci ;-)Fifka poprawy humoru zycze jutro tez jest dzien ;-)Ani@k &&&&&& zycie potafi nas milo zaskoczyc:tak:

reklama
hej dziewczynki :-)

oj to byl kolejny mily dzien, w planie mielismy isc na zakupy... ale Mala wpadla do nas no i tak zostala ;-)wiec poszlismy we troje, bo Tomasz okupuje kompa z nowymi grami :-D zadowolony, ze wyszlismy, bo nikt mu nie truje ;-)
padam z nog, jak dojdziemy do zjezdzalni... nie wazne jaka wysoka...jest jej :-D

Mamuska ciesze sie, ze wszystko juz ok z Wami jeszcze ciut ciut i bedzie pelnia szczescia :-)

hej hej! Ja dopiero wstałam i też z kawusią siedzę :-D

Dzisiaj malutki cuuuuudownie spał w nocy! Nareszcie wypoczęłam! :-) Ostatnie dwie noce to był jakiś hardcor... :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry