• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja w drodze na jazde,oby bylo lepiej niz wczoraj bo jakas awersja mi sie wlaczyla do calego tego przedsiewziecia... jeszcze siatkarze z bulgarami wdupili...

Brzuch lepiej,za to smarkam i jakis kaszel meczy troche... nie wiem czy jakiegos wirusa zlapalam czy jak...

Pogoda na szczescie fajna,25 stopni wiec cieplo ale nie upalnie - da sie zyc!!!

reklama
nanu musisz się przełamać- ja miałam tak samo, po każdej gorszej jeździe miałam awersję do kursu. Do tej pory tak jest że jak mi gorzej idzie jazda to potem nie chce wsiadać za kółko. A teraz w ogóle bo nadal mam problemy z rozrusznikiem, mam nadzieję że jak teraz pojadę to już mi zrobią na tip top.

Juz po... uff... dzis lepiej bylo:) do bycia Perfekcyjna Pania Driver mi jeszcze daleko ale dalam rade!
Teraz juz w domku,ziemniaczki i kalafiorek sie gotuja,kotlety gotowe a my mega glodni!

Hejka Dziewczeta

Kochajaca_mamo
jejku jak dobrze ze z Wami wszystko dobrze,ale szczerze mowiac czytajac poczatek troche sie przerazilam, zaciskam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& Kaso trzymaj sie nie daj sie pawikom, pamietaj ze im wiecej pawi tym lepiej &&&&&&&&&&& Ewelka trzymaj sie juz niewiele zostalo, szczesliwego rozpakowania:tak:Marta powodzonka na fitnessie;-)Pozdrawiam wszystkie Foremki :*

helol babolki moje!!

Kochajaca mama co ja tu czytam????? matkozcorka!!! dobrze, ze sie dobrze skonczylo!! wyobrazam sobie twoje przerazenie i przysiegam, nie chcialabym byc w twojej skorze! Oszczedzaj sie slonce i wytrzymaj, bo malo brakuje!! Trzymaj sie kochana!!

Ewelka co u ciebie???

Myszko ta wasza ksiezniczka wam skutecznie uprzyjemnia czas widze! A ona to rodzicow ma obydwoje z Azejberdzanu??? jest przeslodka, ale moze faktycznie tak w poscie kasuj te zdjecia, wiesz, nigdy nic nie wiadomo.

Nanulika przykro mi, ze masz kiepskie dni...moze faktycznie zalapalas jakiegos cholernego wirusa....

Marta milego fitnesowania! Ja ie moge robic zadnej aktywnosci fizycznej, nawet dluzsze spacery odpadaja:-(

reklama
kochająca_mamo super że już dobrze
danutaski cześć
nanulinka teraz już będzie coraz lepiej:) w jeździe
:sorry2: tyle chciałam napisac i nie wiem już co komu
dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry