anila
Fanka BB :)
hej dziewczyny :-)
a u nas leje... już jak budziłam się w nocy lało... powietrze jest przyjemnie chłodne i jest czym oddychać - jak tylko przestanie na chwilę jedziemy do lasu
Myszko - dzieci to cudowne antidotum na wszelkie smutki i niepokoje... to wspaniale że możecie gościć tak często Księżniczkę... daję sobie rękę uciąć że nim się obejrzysz będziesz miała swoją własną do rozpieszczania
pozdrawiam ciepło!
a u nas leje... już jak budziłam się w nocy lało... powietrze jest przyjemnie chłodne i jest czym oddychać - jak tylko przestanie na chwilę jedziemy do lasu
Myszko - dzieci to cudowne antidotum na wszelkie smutki i niepokoje... to wspaniale że możecie gościć tak często Księżniczkę... daję sobie rękę uciąć że nim się obejrzysz będziesz miała swoją własną do rozpieszczania

pozdrawiam ciepło!
ciekawa jestem jak by wygladalo moje dzieciatko:-(....dobra kobieto nie nakrecaj sie ufffffff....wrocilam znad wody czuje sie jakbym nie wiem co robila to slonko w nadmiarze wykancza
dookola nas burze a w mojej miescince dwie krople spadly moze na wieczor cos popada
Danutaski super ze imprezka sie udala i ze kumpela zadowolona...z drugiej strony kto by nie byl zadowolony z takiej organizacji