• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny :-)

a u nas leje... już jak budziłam się w nocy lało... powietrze jest przyjemnie chłodne i jest czym oddychać - jak tylko przestanie na chwilę jedziemy do lasu

Myszko - dzieci to cudowne antidotum na wszelkie smutki i niepokoje... to wspaniale że możecie gościć tak często Księżniczkę... daję sobie rękę uciąć że nim się obejrzysz będziesz miała swoją własną do rozpieszczania :-D

pozdrawiam ciepło!

reklama
Dla Mart sto lat
Myszka to będzie mała królewna, będą ją rozpieszczac, dobrze że masz taką odskocznie. Ja bym też bardzo chciała córeczka, i chciałabym zobaczyć jak mójM się zajmuję taką 2letnią księżniczką.

Marta wszystkiego naj...co sobie tam zyczysz, a ode mnie spokojnej i nuuuuuuuuuuudnej ciazy :-)

Lenka wszystko w swoim czasie, przyjdzie i na nas czas ;-) a Mala ma brata i juz tez "kupiony" :-D teraz drzemka po spacerku, bylismy na rynku zobaczyc co tam maja i zeszlo nam troszke, wiec teraz spanko a potem idziemy na plac zabaw z rodzicami maluchow:-)

Witajcie kochane. Ja po wczoraj jestem wymęczona, jakbym góry przenosiła. Imprezka w domu bardzo udana, koleżanka bardzo mile zaskoczona i "niespodzianka" się udała ;-) spiłyśmy ją i naśmiałyśmy się.
Przed 23-cią zawiozłam je na yskotekę, potem pojechałam do mojego M który gościł się u swojego brata, tam posiedzieliśmy razem i na końcu zlądowałam koło 2 w domciu. A dzisiaj to mnie stopy bolą jakbym pół wieczoru przetańczyła, te "poduszki" mam spuchnięte, chyba od latania z przygotowaniem żarcia wczoraj. W związku z czym, cały dzień dzisiaj się lenię i nie chce mi się wstać z wyrka.
Myszko widzę że admin jeszcze nie odpisał :/

Miłej niedzieli dziewczynki !!

Kochane melduje ze dalam rade a Mala jest przesliczna ma takie male nozki paluszki uszka raczki nosek ehhhh:zawstydzona/y:ciekawa jestem jak by wygladalo moje dzieciatko:-(....dobra kobieto nie nakrecaj sie ufffffff....wrocilam znad wody czuje sie jakbym nie wiem co robila to slonko w nadmiarze wykancza:szok:dookola nas burze a w mojej miescince dwie krople spadly moze na wieczor cos popada:tak:Danutaski super ze imprezka sie udala i ze kumpela zadowolona...z drugiej strony kto by nie byl zadowolony z takiej organizacji:-D

Hej

Elka nie dziwie sie ze to było dla Ciebie cięzkie przezycie Twoja strata to niedawne przezycie i wiem że to boli ale odbrze że sie przemogłas:tak:

Danutaski fajnie ze wciąć tryskasz optymizmem i energia no i fajnie że imprezka sie udała nie ma to jak dobra zabawa;-)

Nanu blog widze nowy utworzyłaś faaaaajnie uwielbiam stronki o gotowaniu:tak:

U nas tez burzowo własnie pada, wczoraj i przedwczoraj troszkę pośmigałam po dworze i nie wyszło mi to na dobre i do tego doszły mdłości na szczescie poranne głownie i torsje. Wszystko zniose dzielnie hehhe byle Kropek rósł zdrowo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry