• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczynki, witam się niedzielnie :) u nas po nocnej burzy jakby troszkę przyjemniej na dworze, bynajmniej na razie. Mąż właśnie wyszedł do pracy a ja znowu załapała doła- dobija mnie siedzenie cały dzień sama w domu :(

MartOocha nie wiem czy dzisiaj obchodzisz ale każda okazja do życzeń jest dobra więc wszystkiego najpiękniejszego i spełnienia marzeń :*

Czesc Dziewczyny "jaki tu spokoj nanana nic sie nie dzieje nanana..." witam sie spiewajaco;-) szykuje sie kolejny goracy dzien wybieram sie ze znajoma i jej corcia na festyn aaaa i wczesniej musze skoczyc do szpitala bo bratowa mojego J w piatek urodzila coreczke ciesze sie bardzo ale nie wiem jak ja to przezyje:-(:zawstydzona/y:

Dzien dobry :-)

Dopiro co wstalam;-)
Wczoraj poszlismy z mala ksiezniczka na plac zabaw, nie wiem kto mial wiecej zabawy...my czy ona. Przetestowalismy wozek i na 100% wybilam sobie z glowy trzykolowce...po trawce ciezko jedzie, a w piasku jest wywrotny...do tego jezdzi gdzie chce gdy prowadzi sie jedna reka.
Wieczorem mala tak sie rozbawila, ze postanowilismy ja wykapac zanim pojdzie do domku (drzwi na przeciwko) babelki, ciepla woda pusta buteleczka po szamponie i moje kolorowe papiloty...zabawie nie bylo konca:-D. Po 40 min moczenia sie, przetestowalam ten sam sposob na bezlzawe opuszczenie wanny i zadzialalo idealnie (wyjelam korek i wanna bez wody juz nie byla taka fajna) . Po kapieli, suszeniu wloskow coby katarku dziecko nie dostalo, poszlismy z M zapalic do kuchni, a Tomasz zostal z mala...smiech jaki wywolal u Niej wzbudzil moja ciekawosc... nigdy nie mial nic do czynienia z tak malymi dziecmi, wiec wpadam do pokoju, a tam zabawa jak sie patrzy. Mala lata na czworaka po lozko (180/200ma po czym latac;-)) a Tomek w kolo lozka... ganiali sie :-D
Normalnie rewelacja ;-) potem Wam wrzuce fotke jak kazala sobie papiloty krecic...a ma takie sliczne loczki, ze nie potrzebuje ich wcale, ale moj M zrobil mi zdjecie wlasnie w nich i mala bawiac sie telefonem zobaczyla...
Dzien mielismy bardzo wesoly i teraz wiem na 100% ze bede miala pomoc przy dziecku i ze strony eMa jak i ze strony synusia :-)

Danutaski jak po imprezie? Opowiadaj...

Martoosia dolaczam sie do zyczen no i czekamy na relacje z wyjazdu :-)

Nanu to dzisiaj kolej na 60-ke na liczniku? ;-)

Marta nie doluj sie, w sumie kazda z nas zrobilaby podobnie do tej kolezanki z pracy Twojego meza ;-) zawsze to dodatkowy czas na poszukiwanie nowej pracy, a opieka to dobry powod do "wolnego"... Z wreczonym wypowiedzeniem zanika motywacja do pracy...ja ja rozumiem.

Elka dasz rade, wierze w Ciebie:-), powiem Ci, ze odkad odwiedza nas Mala Ksiezniczka nie mysle az tyle czy sie udalo zaciazyc czy nie, po prostu zajela moje mysli w co sie bawic :-D do tego po wczorajszej kapieli okazalo sie, ze brakuje nam skarpetek wiec poslalam M do szafy po karton Sary i wyciagnelam papucie, bo skarpeteczki byly za malutkie ;-), pierwszy raz zajrzalam od kiedy go spakowalam bez smutnych mysli :-)

Ona-to-ma tez sie z tego powodu ciesze, a mlody rowniez, bo ma wiecej luzu;-) tzn mama nie stoi w oknie i nie jojczy mu za uchem... nadopiekuncza jestem, co mu przeszkadza...

reklama
Moj brat jest w wieku Twojego Syna wiec wiem o co chodzi bo sama tez jestem nadopiekuncza co do niego, chyba juz mama daje mu wiecej luzu ;) No ale ja mieszkam na takiej dzielnicy ze poprostu sie o niego boje bo chodza cwaniaki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry