• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No wlasnie nie ma tam opcji cofnij, badz usun cykl (wczesniej niezauwazylam braku), no zobaczymy jak juz admin wstanie i odczyta ticket ;-)

Danutaski ciesze sie ze wszystko ok, no i ja powiedzialabym, ze mala sie bujnela :-) i szykuje sie powoli do wyjscia ;-) no ale ma jeszcze troche czasu, wiec pewnie jeszcze bedzie Ci okopywac zeberka sumiennie jak e-ciotka podpowiada ;-) :-D
Bawcie sie dobrze dziewczynki tylko Ty tam za duzo ta doopeczka nie bujaj ;-)

Ja sie zabieram do kuchennych robotek, dorwalam mloda kapustke, wiec zrobie zasmazana, no i te nieszczesne ptaszyska w sosie pomidorowym (golabki), wczoraj sie nie zebralam, bo znow :-) malego goscia mielismy, a potem padlam :-D
no jeszcze machne ciasto cytrynowe, wiec moj M juz tylko podglada co w kuchni sie dzieje... kochany lakomczuch ;-)

reklama
Hej babolki, ja z problemem jasna cholera. Dzis rano w kibelku probowalam sie wyproznic (sorki, ze tak obrazowo:-() i wreszcie jak mi sie udalo, zauwazylam troche rozowawego sluzu:-(:-(teraz juz nic nie ma, na razie leze....ale nie wiem czy to moglo pojsc jakies naczynko tam w srodku pod wplywem wysilku??? zwariuje normalnie jak mam sie tak denerwowac...:-(

Z tego co mi wiadomo plamienia delikatne moga sie pojawic, wazne aby nie byla to zywa krew, ale najlepiej lez... i nic sie nie denerwuj :)
Nie bierzesz luteiny lub czegos takiego?

Ostatnia edycja:
Gatto ale nie napisałaś skąd miałaś ten różowawy śluz - czy tam gdzie @ czy tam gdzie "numerek dwa" ;)
Ja plamiłan nawet w 13tc, jużp otem nawet nie zapisywałam, ani do lekarza nie dzwoniłam, praktycznie cały pierwszy trymestr plamiłam i jeszcze odrobinę w drugim. Obserwuj tylko czy jest tego mało, no i żeby to nie była żywa krew. Zawsze jak się martwisz, możesz zadzwonić zapytać się lekarza, ja w którymś momencie tylko stwierdziłam że "taka moja uroda".
Mszyko spoko ja tyłeczkiem za dużo nie pobujam, ostrożna jestem więc nie musisz się o mnie zamartwiać :-***

Danutaski z pochwy to bylo..... niewiele, zarozowione, nie dzwonilam do lekarza, bo stwierdzilam, ze zadzwonie jak sie powtorzy, jak na razie sie nie powtorzylo na szczescie. Dlatego sobie pomyslalam, ze moze jakas zylka pekla przy robieniu drugiego:tak:

Skoro tak to mysle ze to z "wysilku", dzidzi nic nie grozi :)
Mi sie wlasnie zaczelo od plamien, ale to takich rozowo brazowych i to z tydzien tak mialam, ale lekarze mnie uspokajali, ze tak moze byc i dostalam luteine i przeszlo. Moge Ci tylko przekazac to co mowili mi lekarze, ze jesli masz plamienia ( rozowy sluz to raczej nawet nie plamienie), ale juz tak dla Twojego spokoju napisze ze radzili mi polozyc sie z nogami do gory (np. na poduszkach) tak z pol godziny. Wiec nogi do gory i nie masz sie czym stresowac ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry