• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Uff właśnie skończyłam pakować!! To jakaś masakra !! Jestem spocona jak taki szczurek i idę pod prysznic, duszno jest tak że nie idzie ujechać, wiec może chłodna woda ochłodzi.
No, to zostało mi tylko dokończyć muzykę i wszystko byłoby zapięte na przysłowiowy ostatni guzik :-)

reklama
Danutaski na 100% bedzie dlugo wspominac ten wieczor i pewnie nie tylko solenizantka ;-) ten wibrator pocieszny :-) no chcialabym widziec jej mine przy rozpakowywaniu :-D

U nas dzis znow byla mala ksiezniczka :-) tak sie rozbawila, ze do domku isc nie chciala, a potem nio tak plakala ;-( no ale 22:30 to juz za pozno dla takiej malej niuni :-(

hejka!
Wpadłam się tylko przywitać:) Zaraz kąpiel, śniadanko i kawka i S. zawozi mnie na 10 na jazdę. Kończę o 11 i jedziemy do IKEI po brakujące elementy. Potem do domu. Może zdążymy coś zrobić ze zdobyczami potem ale nie wiem bo ok 16 jedziemy do znajomych robić grilla pod domem... Buziaki , Miłej soboty kochane!!!

Czesc dziewczynki :-)
Jakis gamon mnie obudzi dzwonkim do drzwi i uciekl...:wściekła/y:
Wstalam, no a jak juz wstalam to mowie wklepie dane do wykresu (36,5 wiec wzrosla ;-)) no i zamiast zamknac okno, kliknelo mi sie @ i rozpoczal nowy cykl... Nie znalazlam opcji cofania, wiec wyslalam wiadomosc do admina portalu z prosba o wykasowanie nowego cyklu i przywrocenie mozliwosci edycji starego...
Dzien wiec rozpoczelam od doopy strony...ech

Danutaski snilo mi sie, ze obudzil mnie sms od Ciebie... Wszystko ok z Wami?

Myszko właśnie tak weszłam i zaglądam na Twój wykres, i patrzę, co to jest !! No i czytam Twój wpis.
Jak dobrze pamiętam, 13dc miałaś coś koło 36,1; następnie chyba 14dc 36,2, a potem 15+16dc 36,3 a dzisiaj 36,5.
Nie idzie przestawić terminu @ na datę wcześniejszą? Wtedy byś sobie chociaż te dane uzupełniła.
U nas wsio oki, rano znów włączyłam dopplera, (brzusio mi się mocno "krzywo" układa hehe) i serduszko nadal jest na dole, ale tym razem po boku więc pewnie mała jest wygięta w pałąk i tam gdzie jest wybrzuszenie tam idzie ciałko - czyli leży bokiem-w dół? Do góry chyba pcha się dupką, mam nadzieję że dobrze interpretuję :-)
Ja kończę ogarniać muzykę i czas się wziąć za "sobotnie" ogarnianie domu. Mój M jeszcze odsypia wczorajsze wyjście :tak:

dzień dobry :-)

ale upał! mam nadzieję że jak pojedziemy w końcu na urlop też będzie piękna pogoda...

Gatto - grilowane mięsa są swietne na takie zimne dania... z sałatami, makaronami (pech że pomidorów twój luby nie lubi) i warzywami...

Fifka- gratulacje (choć spóźnone) dla Konradka... niech rośnie pięknie i zdrowo :-)

Nanu... pomysł z blogiem kulinarnym świetny... będę Cię śledić ;-)

Lenka
- będziecie sami tapete kłaść? czy kogoś weźmiecie? pytam bo my uwielbiamy tapety... i raz kupiliśmy przepiękną fioletową na korytarz i nie zauważyliśmy że jest papierowa... ale się umęczyliśmy... :-D efekt jest fajny, ale to trudne do kładzenia tapety... papierowe są piękne, trud kładzenia ich się opłaca... ale jednak wolę winylowe na fizelinie - rachu ciachu i po robocie

Witam sie przy sobotniej kawce;-)

Fifka
tez bym sie gdzies wybrala ale mjego J to wolami z domu ruszyc czasem nie mozna taki domator powiem Ci ze u mnie w domciu przyjemnie chlodno wiec do przezycia:-DNo co Ty mowisz masakra szkoda dzieciaczka:-(Danutaski a co to za imprezka????jesli mozna zapytac;-)po prezentach widac ze konkretna:-D:-D:-DMyszka no wlasnie zerknelam na Twoj wykres i nie wiedzialam o co chodzi, szkoda ze nie ma opcji cofniecia ale admin da rade to naprostowac????

biggrin.gif
Cześć moje kochane!!!! przepraszam za swoją nieobecność- ale nie miałam czasu i natchnienia siedzieć przed komputerem
laugh.gif
po 1. za gorąco,po 2. wczoraj wyjechaliśmy do Poznania i w poniedziałek też tam ruszam pilnować małej zarazy do wtorku. Melduje się i zaraz uciekam nad jeziorko
laugh.gif
no i ... pon-wt pilnuję siostrzenicy a akurat wtedy wypada mi owu !!!!
unhappy.gif
G jedzie ze mną ale kiedy mamy się bzykać hahaha ... chyba jak mała będzie spała ... Uciekam i trzymajcie się :* odezwę się jakoś w środę ... Buziaki
biggrin.gif

Elka_30 moja przyjaciółka obchodzi 30 urodzinki i nie ma pojęcia co ma uszykowane :-D
Myśli że standardowo (nasza grupa laseczek) spotkamy się u mnie w domu, dostanie jakiś upominek, posiedzimy przy chipsach i wypije sobie 3 desperadosy :cool2: natomiast ma uszykowaną muzykę którą lubi, taką co tyłek sam się rusza i nie idzie wysiedzieć na miejscu, do tego zrobiłam menu z drinkami orzeźwiającymi na tą pogodę, przekąski no i prezenty w kartonie pełnym innych kartonów i papierów. O 22 laseczki śmigają na imprezkę, ja już zostaję w domku, więc mam nadzieję że się porządnie wybawią!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry