• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oszczedzaj sie dziewczyno onka nie zajac nie uciekna;-)Lenka przynajmniej probowalas najwyzej zadzwon za jakis czas albo do innego idz niech tam Ci podwozie przegladnie. Jesli chodzi o temat wystroju pokoju to popieram zdanie Nanu jesli tapeta taka okazala i kolor tez raczej konkretny bo groszek to zaslony jasne i delikatne:tak:;-)Fifka sliczne te Twoje Cudenko normalnie bym zacalowala, u mnie tez skwar bylam sie opalac troche ale nie idzie usiedziec co troche woda sie polewalam:tak::tak:Nanulika to Ty wybitnie uzdolniona jestes i to w wielu dziedzinach pozazdroscic ogolnie lubie gotowac wymieniamy sie z J bo on tez lubi:-)

reklama
Gatto ciężarna jesteś więc to normalne :-D ja też miałam apetyt ale później, na początku to rzygałam jak kot :baffled:

Elka dlatego ja jutro na wodę jadę! Bo ma być 32 stopnie w cieniu :sorry2: w domu będzie można oszaleć...

Lenka
mi się podobają takie jak Nanu pokazała :tak:

Aj boze jaka tragedia.... tu w Białymstoku umarło wczoraj 8 miesięczne dziecko w żłobku.... znaleziono w przełyku kawałek jedzenia więc najprawdopodobniej się zadławiło i nie uzyskało pomocy... :-( dlatego ja nigdy dziecka do żłobka nie oddam... :no: Moja koleżanka pracuję w żłobku to mi opowiadała co się tam dzieje

Cześć dziewczynki, ja tylko na chwilkę i tak trochę z innej beki.
Łudzę się po cichu, że mała się okręciła główką w dół - czy sama z siebie czy w dzięki ćwiczeniom - mało ważne, ale mam nadzieję że się nie mylę. Serduszko słychać w dolnej części brzucha, a czytałam że odsłuchanie serca w tym miejscu świadczy właśnie o ułożeniu główkowym, a jak jest miednicowe to słychać w okolicy pępka. U mnie słychać dużo niżej niż pępek, no i do tego czuję jakby "odpychania" od żeberek, więc łudzę się że to girki :-)
Ona-to-ma uczucie kłucia w jajniku po jednej stronie może oznaczać owulkę, w każdym razie ja tak miałam - potrafiłam ocenić w którym miesiącu z którego jajnika owuluję bo odczuwałam takie kłucie (potem lekarz na usg potwierdzał że z tego jajnika była owulka). Więc się przytulajcie jeżeli tylko jest ochota już już !!

Gatto wizyta 14 sierpnia więc jeszcze muszę poczekać zanim zaspokoję swoją ciekawość :tak:
Właśnie wygoniłam swojego M do baru z kumplami, bo ja jeszcze siedzę i przygotowuję teledyski a także pakuję prezenty - kupiłyśmy coś na pamiątkę i coś na jaja, wiadomo śmiesznie musi być, mam więc do spakowania wibrator który jest na 4 baterie i każda bateria będzie w osobnym pudełku, do tego mamy krem do twarzy, gumy do żucia, bransoletkę, kolczyki i breloczek a to wszystko idzie na zasadzie "karton w karton" więc trochę tego jest do przygotowania.
Składniki na drinki i jedzenie pokupowane więc jutro spokojnie zdążę, w drukarni też byłam i "menu" wydrukowałam więc chyba wszystko załatwione! A męża wygoniłam do baru żeby mi nie przeszkadzał w przygotowaniach ;-)

Danutaski kurcze, ty to masz sile kobieto!!! tyle tego przygotowac!! A wibrator to bedzie takie clu programu czy jak??:-DTo bedzie niela festa kurcze!!!
Ja tez mam wizyte 14go sierpnia:tak:

Gatto to będziemy "wizytować się" w ten sam dzień :-D
Wibrator mam nadzieję że będzie taką wisienką na torcie, bo kupiłyśmy taki co się wygina i zostaje w takiej pozycji http://allegro.pl/lambada-zginajacy-sie-rozowy-wibrator-i2448578571.html więc mam nadzieję że będzie kupa śmiechu i zabawy :-D muszę tylko dopilnować żeby baterie były wcześniej rozpakowane :tak:
30 urodzinki ma się tylko raz, więc dołożyłam wszelkich starań aby zrobić niespodziankę i żeby długo wspominała ten wieczór jako super zabawę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry