• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Marta to facet... ja po takiej akcji serwuje to, czego najbardziej nie lubi :-D tak zeby sobie za duzo nie myslal ;-)
dla mojego kara jest zupa ogorkowa, wystarczy wspomniec i juz chodzi jak zegareczek ;-) swoja droga to ja go nie rozumiem:confused:, bo i ja i Tomek wcinamy az nam sie uszy trzesa... a dla eMa trzeba cos ekstra upichcic wtedy :tak:

reklama
myszka haha dobre :) ja postanowiłam zrobić sobie coś na co ja mam ochotę a on może akurat się załapie. Schodząc do sklepu zajrzałam do skrzynki na listy a tam rozliczenie za wodę i dopłata 141zł!! To za maj i czerwiec, aż mi się ciemno przed oczami zrobiło. Na zakupach nie mogłam się skupić. Myślę że niemożliwe ale jednak nie wiedziałam o co chodzi. W domu sprawdziłam i oczywiście spółdzielnia się pomyliła bo podała początkowe stany liczników z kosmosu-ja mam protokół zdawczo-odbiorczy mieszkania i wyraźnie stany liczników są spisane. Jutro będzie jazda w spółdzielni :wściekła/y:

dobry wieczór :-)

a ja właśnie wróciłam od koleżanki - z wizytą byłam u niej i jej szkraba co ma półtora miesiąca... ależ słodziak...

a zaraz mi się pakować trzeba bo jedziemy po siostrzenicę.

i zaczęłam odliczanie - za tydzień o tej porze już urlop - wytęskniony...
zainspirowana Nanulinką postanowiłam robić tygodniowy jadłospis tak aby w sobotę zrobić zakupy na cały tydzień i gotować obiady znów... i póki co jakoś idzie... co prawda zupa miała być na dwa dni a nie będzie i na jutro obiadu nie ma ale i tak jedziemy...

pozdrawiam

reklama
Gatto ja nie wchodziłam do wody w ciaży.... moja gin mówiła ze w rzekach i jieziorach woda brudna i łatwo o infekcję... a wiadomo infekcja to leki a jak leki to szkoda dla maleństwa.... cierpiałam ale twarda byłam! W tym roku sobie odbijam! :-D Basen jest lepszy do kąpieli w ciąży :tak:

Martocha buziaki na lepszy humorek! :*

Ja też nie oglądałam meczu, na spacerku z małym wtedy byłam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry