• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:-) witam się z wieczora, piszę mniej bo pogoda sprzyjała i byliśmy poza domem ;-) u mnie dobrze, mam nadzieję że starania będą owocne ... dziś mam nerwa na G ... teraz mam burzę :baffled: ... pogoda mnie dobija! i jeszcze ten ból podbrzusza od niedzieli :nerd::baffled:

reklama
Motylku kciuki zaciśnięte! :*

Ja też proszę o kciuki!! Dzisiaj na pewno jest u mnie owu! Mam ból owulacyjny i jest szczyt szyjki i płodny śluz! Jutro powinna tempka wzrosnąć! :-)

Za potrzebujacych trzymam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&

Fifka jakas pozna ta owu u ciebie:confused: Do basenu tez nie wchodze, lepiej chuchac na zimne! Nadrobie w przyszlym roku:tak:

Danutaski do kiedy mierzylas temperature? kurcze, ja wstaje po kilka razy na noc do siku, zwlaszcza tu na wczasach i przez ten czas nie mierzylam, bo nie wiem czy jest sens:baffled:

dzien dobry kochane :-)

ja juz z poranna kawusia i czekam az powstaja nastepne, wiec w gore pupcie drogie panie dzis piatek (mowilam, ze szybko zleci? :-D)

zaciskam kciukasy za wszystkie z owu i czekajace na testy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a wlasnie cos ucichl berek:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry