• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lopop to brzunio Cie ciagnie az 8 dni przed @?? lomatko to ja to jestem farciara, czasem cos mnie tam poboli jak @ za wczesnie albo za pozno ale tak to ja nic nieodczuwam. Nawet samej @ nie czulabym, gdyby nie to ze cos mi cieknie... ale jak uzyje tamponu to mozna o niej zapomniec ;-)

reklama
Lopop to brzunio Cie ciagnie az 8 dni przed @?? lomatko to ja to jestem farciara, czasem cos mnie tam poboli jak @ za wczesnie albo za pozno ale tak to ja nic nieodczuwam. Nawet samej @ nie czulabym, gdyby nie to ze cos mi cieknie... ale jak uzyje tamponu to mozna o niej zapomniec ;-)
kochana mnie już po prafi boleć od 14dc - i to mocno a potem wszyscy się dziwią że nerwowa jestem skoro wiem że ten ból oznacza że dupaa:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
zależy od cyklu 3 bolą już od połowy jeden wcale tak róznie ale na ogół więcej boli

na pierwsza to sie doczekac nie moglam, a teraz znowu bym @ odeslala w pi....du na 9 miechow ;-)

Lopop kochanie wspolczuje, mimo ze nie bardzo wiem co to jest bol brzucha, poza bolami porodowymi ;-) i wzdeciami...

wiesz i tak się cieszę że już @ nie boli bo jak byłam młodsza to się ze szkoły zwalniałam nie mogłam wytrzymać a tabletki mało co dawały:( na szczęście po porodzie się naprawiło to

mam kolezanke, ktora musi isc na L4 jak jej sie @ zaczyna, bo nie moze wysiedziec, najlepiej przespac a i w domu czy przy dziecku nic nie daje rady zrobic... to musi byc naprawde straszne:szok:

ja w liceum miałam taką kumpelę która czasami nawet mdlała podczas @ i w szpitalu lądowała... Chodziłam z nią do klasy i trenowałam siatkówkę - trener zawsze się modlił żeby na mecze nie miała @....

U mnie tak samo. Umieram z bólu i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka. Zazdroszczę tym których nie boli. Po porodzie było przez parę lat super, ale niestety znów wróciło. Myślałam że po poronieniu mi się poprawi, bo pierwszy miesiąc był w porządku, ale to był tylko jednorazowy incydent i znów wróciło.

reklama
Dorcia wspolczuje Ci

Nanu ja bylam i jestem zawsze w te dni bardziej "wydajna", mniej sie mecze i jakiegos cholernego powera dostaje i wszedzie mnie pelno ;-) takze mam gruntowne porzadki w domu raz w miesiacu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry