• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:-) dzień dobry !!!!!! dopiero teraz się witam, bo po wczorajszej burzy nie miałam internetu i dziś znów pada :confused2: oszaleć można ... Dziękuję za && ! zobaczymy za 2 tygodnie czy się udało !!! :-) za potrzebujących również trzymam kciuki! No i czas w końcu żeby berek się ruszył :) u mnie bez zmian, jak nie podbrzusze to lewy jajnik mnie kłuje :dry:

reklama
cześć dziewczynki, witam się tak późno bo od rana byłam u endokrynologa a później ze świniorkiem u weta. Duchota u nas taka że normalnie zaraz wywinę orła chyba :-( przyślijcie troszkę deszczu, plissss

No ciekawe kogo berek ścignie:) za jakieś 1-2 tygodnie sporo się pewnie tu wyjaśni:)

marta-l
wiem co czujesz, ja wczoraj umierałam z gorąca! dziś deszcz! juppiiiii!!!

Myszko
co do Twojej granicy temperatur nie pomogę bo sama zielona nie wiem jeszcze co i jak... też się zastanawiam kiedy ta owu u mnie... dziś, jutro? w niedzielę? chyba muszę rzucić się na S. bez względu na to:)

reklama
:-) nanulka zobaczymy czy przybędzie wredna @ :-p tabletki jeszcze mam 13 dni i ok 2 dni na @ jak nie będzie to zobaczymy czy zamieszkał u mnie ludzik :-D jak na razie pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik :szok: masakra masakra masakra -> boli jak nigdy:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry