• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Motylku taki se :confused: spodziewałam się czegoś lepszego ale pewnie mój A. się będzie zajadał.

świniorek poszedł do klatki i podjadł sianka a teraz gryzie ziarenka JUPI!!!!! pewnie dlatego że mu powiedziałam że jak A przyjdzie to mu wpierdal spuści za to że nie je i nakarmimy go siłą :-D

A ja właśnie wybłyszczyłam całą kuchnię, każde drzwiczki itp, odkurzyłam i umyłam podłogi:) padam....
S. dostał łazienkę do posprzątania - właśnie zbiera siły zajadając paluszki:P

Motylku no skacza, mam mega PMSa...mlody stwierdzil, ze skoro to nie czas na bad days to moze w ciazy jestem, bo ponoc ostatnio jak bylam tez bylam taka wsciekla jak osa bez powodu...no dre sie dzis, a wlasciwie od wczoraj...a zaczelo sie w sumie jakis tydz temu. Na gore wprowadzili nam dwie murzynki (nie mam nic do murzynow, pod warunkim ze zachowuja sie jak cywilizowani ludzie) wiec tak jedna przez okno od tygodnia wylewa mi pomyje, a druga meble przestawia po nocach...no szlag mnie najjasniejszy wczoraj trafil jak wspomniana murzynka od pomyj przyjechala autem dostawczym wjezdzajac na chodnik przegonili dzieci rysujace kreda, bo oni maja ciezkie meble...ku....wa mac to byly worki na smieci czyms wypchane, a nie meble pare walizek i tyle... no i tak mnie wku... ze dawno tak nie mialam...

Nie dziwie się Myszka !!!
każdy by się wqrwił!!!

ale i tak 3mam kciuki za to żeby młody miał rację :-P

głowa do góry!!! zajdziesz w ciążę będziesz jeszcze bardziej humorzasta, hahhahaha!

a Mój S. sprząta łazienkę na raty oglądając olimpiadę (ja leżę i oglądam:P)
a teraz poszedł mi po serek pleśniowy i winko:-)))

edit

właśnie poszedł drugi raz bo zapomniał portfela:)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny i ja sie znowu odzywam,
mamy urlop wiec siedzimy caly czas na tarasie,M.grzebie caly czas w odrogku a ja pod parasolem na lezaczku.popoludniu troche posprzatalam po wczorajszym grilu,pomylam podlogi i znowu musialam sie polozyc.
Wlozylam dzisiaj popoludniu jeszcze nasze stare lusterko z lazienki do internetu i za pol godzinki juz bylo sprzedane,ale sie cieszylam,bo malo kiedy uda mi sie cos sprzedac.Na dobre zakoczenie dnia zamowilismy pizze i akurat sie zajadamy.
Jutro na urodzinki a poniedzialek znowu wizyta.Dziewczyny trzymajcie kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
Milego wekeendub zycze wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry