• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry kochane!! Jak mija dzionek?? :*

Myszko faktycznie ten twój cykl jest śliczny!! Czyżbyśmy miały następną kandydatkę na berka? :-D

Nanu zaciskam kciuki za owu!! Owocnych staranek!! :-D

Lopop o matko.... 14 dni przed brzuch cię już męczy? :no: biedna ty.... ja na razie po poronie mam @ bezbolesne i mam nadzieję ze tak zostanie bo kiedyś to była MASAKRA!

Dorcia ja też miałam tyłozgięcie i przed porodem to był koszmar.... ale teraz żeś mnie pocieszyła... myślałam że już ten brak bóli zostanie... :-D

Butterfly oj fakt mógłby się ten berek ruszyć!! :-) obyśmy wszystkie zaciażyły już niedługo!!

Zapominajka
mam tak samo... teraz to już nie wiem kiedy mam się @ spodziewać... powiedziałam sobie ze testuję 15 sierpnia ale nie wiem czy to nie za wcześnie...

U mnie tempka nie wzrosła a karmię małego tylko dwa razy w ciągu doby... :zawstydzona/y: porąbany ten mój cykl... no nic zobaczymy, co ma być to będzie!

nanulka łykam femoston na regulację cykli :-) 14 tabl. pomarańczowych zawiera 2 mg estradiolu; 14 tabl. żółtych zawiera 2 mg estradiolu oraz 10 mg dydrogesteronu. Ginekolog mówiła,że one nie są żadne antykoncepcyjne tylko wręcz odwrotnie :-) i będę wiedziała - jeśli nie pojawi się okres po tych tabletkach przez tydzień tzn.że się udało :tak: :tak: no i wtedy jak wyjdzie pozytywny teścior to lecę wykupić duphaston i aspirin protect :)

myszka
ja testa nie kupiłam, może to głupie ale nie chcę zapeszać ;-) bo test będzie w domu a jak na złość w ciąże nie będę mogła zajść :-p

fifka a no mógłby ;-):tak: jak ganiał to ganiał , a jak się leni to koniec i nic nie ma :dry:

Ja kupilam ze dwa miesiace temu, jak mnie tak strasznie mdlilo i zanim zrobilam @ przyszla;-) no i tak sobie lezy gdzies w kuchni, ale zabij a nie pamietam gdzie po tych nowych szafkach na szybko poukladalam i w sumie nie wiem co gdzie jest poki nie potrzebne:-D
Co Wy wszystkie widzicie w tym cyklu, czego ja nie widze??

Ale mam humor dzisiaj, normalnie bez kija nie podchodz...i do tego jeszcze mam nerwy sama na siebie, ze sie tak denerwuje...

a my właśnie pożarliśmy naleśniki z dżemem (ja w wersji żytniej i dżem z fruktozą, S. tradycyjnie) :-)
S. dziś pracuje w domu - lubię jak jest, nawet jeśli zajęty w pokoju obok...
Tym bardziej,że to mój ostatni przepisowy wolny dzień - weekend i do pracy!
brr...
aż się boję co te skośnookie geniusze nawymyślały jak mnie nie było:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry