• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu uda sie z zabkami, bo ufam temu doktorowi, wiec bede juz chodzic... a to jest glowny powod ubytkow. Implanty tak czy siak bede mogla splacac w ratach ;-) a nadal czekamy na wyrownanie rodzinnego... to juz osmy miesiac mija od zlozenia wniosku:szok:, wiec jak juz wyrownaja to calkiem ladna sumka bedzie ;-) (za dwa lata x 186) na zeby mamusi starczy...chyba ;-) :-D mielismy jechac na urlop ale obaj moi panowie zgodnie twierdza, ze lepiej mamy zabki zrobic, a za reszte poszaleja...
no i jutro dostane prezent za dzielnosc... cos z mojego ukochanego srebra :-)

wlasnie mi przypomnialas musze wyciagnac test i zaniesc do lazienki, bo musi byc z pierwszego porannego ;-)

spij dobrze, ja zaraz tez do lozeczka zmykam ;-)

p.s.
dieta dziala na tyle, ze nie mam boli :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka byloby super gdyby byly blizniaki bo zona mojego kuzyna urodzila dwa miesiace temu dwie dziewczynki wiec duzo rzeczy mialabym po niej ale bede sie rowniez cieszyla z jednej kruszynki byle zdrowej,jak beda dwie tez super.Ale niewydaje mi sie,chociaz moje siostry dwa lata mlodsze odemnie sa blizniaczkami.:-)

Musialam znowu dzisiaj duzo czytac bo tyle pisalyscie.Rano wyjechalismy do Bremen na zakupy,potem na morze troche ze znajomymi i wrocilismy o 21,zmeczeni jak niewiem.Ale bylo super,nad morzem troche wialo,ale bylo warto.
Teraz uciekam do lozka bo padam z nog.Milych snow wszystkim

P.S Myszka czekamy na jutrzejszy tescik!!!

dziendoberek dziewczynki :-)

DSC_0063.jpg

jakby to powiedziec...

BEREK :-)

Ostatnia edycja:
nio to teraz pewnie za 2 tyg. mi zrobi docelowo tego drugiego co mnie pobolewa, a w drugim trymestrze bedziemy rwac co do rwania mamy ;-)

Musze wejsc do ginka i mu powiedziec, ze super fachowiec ;-) jedna wizyta i juz zaciazylam :-D

MYSZKA ALE SUPER!!!! Po cichu gratuluję i zaciskam kciuki za spokojne 9 miesięcy!!!! :* ależ fajnie że berek ruszył!!

Karo mnie wizja bliźniaków nieco przeraża :-D ale w sumie też bym ucieszyła :tak: A skoro u ciebie są bliźniaki w rodzinie to jest duże prawdopodobieństwo! :-) Trzymam kciuki kochana!! :*

Zapominajka tak to jest z tymi budowami..... koleżanka się teraz buduję to aż włosy na głowie się jeżą... :szok:

Motylku jak zakupisz kieckę to się pochwal nam!! :-)

Martocha i tak miałaś dużo szczęście ze jajowód zachowałaś.... jak tak czytałam to często jest tak ze lekarze muszą usunąć cały jajnik... kiedy rozpoczynasz sterania?? :*

Nanu u ciebie te poronienia są w zupełnie innych stadiach rozwoju. więc bardzo możliwe ze nie miały ze sobą za wiele wspólnego... U mnie zarodek obumarł bardzo wcześnie... lekarze mówią ze po prostu musiało być coś z nim nie tak...

Kochająca mama haha to komu ja coś mówię... :-D nie wiedziałam ze masz poród już za sobą. Pocieszę cię tylko ze jeśli tamten wspominasz źle to znie znczy ze ten będzie taki sam :tak:

Witam się dziewczynki w tym pięknym dniu!! U mnie tempka w górze jest co bardzo mnie cieszy :tak: powoli zaczynam się nakręcać na ciąże - oj a tak sobie obiecywałam że podczas starań o drugie będzie inaczej... ale mam taką nadzieję na prezent urodzinowy!!! :-)

reklama
o Boże Myszka jak sie cieszę
najpierw weszłam na cpp i sie podłamałam
a pozniej tu
i oczom nie wierzę

ale przecież pisałam ze musi być
i taka tempka piekna

trzymam kciuki i gratulacje

i pozwól że Cię wycałuję i wyściskam

Nowe wątki

reklama
reklama