• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry dziewczyny!

Ja mam dziś wyjątkowo dobry humor :-)
I pełna nadzieji czekam na testowanie Myszki ( bo chyba jako pierwsza będzie wiedziała)

Ja mam przeczucie, że w tym cyklu też nam się nie udało.

Złożyliśmy dzisiaj wniosek o warunki zabudowy i teraz musimy cierpliwie czekać, nawet do 3 miesięcy...

reklama
Hej Dziewczyny

Myszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& obiecujaco to wszystko wyglada:tak:Martoocha fajny taki niespodziewany wyjazd odpoczywaj baw sie i szlej nie pytaj co dalej...:-DZapominajka przeczucia przeczuciami a rzeczywistosc swoja droga dopuki @ nie zawita jest nadzieja:tak:Buziaki dla reszty Zalogi BB

a ja po pracy pojechałam do galerii... kupiłam 2 pary butów:P Na 4 komory szafki na buty, już 3 są moje:P kiedyś S. mnie zastrzeli:P

w odzieży ciążowej w C&A nie było już w czym wybierać, z tych lnianych zostały same albo 36 albo 46.... no nic - trudno:)

Byliśmy też w ramach obiadku w Sioux:) jeszcze czuję zapasy w żoładku:) a teraz szukam fajnej dużej czarnej torebki na allegro.... bo jak mi się coś w sklepie podobało to od razu 2 stówy.... ehh

:-) cześć x2. w końcu doczołgałam się do komputera. Ja w sobotę wybieram się na zakupy :tak: kupić kieckę na weselicho,buty. No i jeszcze jakaś torebka by się przydała "kopertówka" :-D zobaczymy co z tego wyjdzie :tak:

a mnie rozbolal zab i pojechalismy do kliniki dentystycznej, ja strasznie boje sie dentysty no i w ciazy i po ciazy posypaly mi sie do reszty... jesli jutro temka sie utrzyma zatestuje z rana. Musze wiedziec, zeby dentysta wiedzial co dalej robimy... mam kilka do usuniecia i na to miejsce beda wstawiac implanty (ciekawe jaka mi cene krzykna :szok:) polowe sama musze pokryc, bo nie posiadam bonusu za systematyke :-( poki co doraznie wyjal nerwa, znieczulil nawet nie wiem kiedy (samego wklucia tez nie poczulam) M od razu w rejestracji opisal, ze ja panicznie sie boje, ze potrafie nawiac z fotela itd. wiec zajeli sie mna w szczegolny sposob. Potwierdzenie badz wykluczenie ciazy potrzebne im do ewentualnej narkozy ;-)
No nic mam 2 tyg. po ktorych musze wrocic do zebologa...
zaraz Was doczytam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry