• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fifka po porodzie wiele sie zmienia w naczych organizmach, wiec uszy do gory :-)

Martoos na krzywy czy prosty, co za roznica wazne, ze sie rozerwiecie po "pracy" w delegacji :-)
Korzystajcie ile sie da :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Myszko no zobaczymy :-)

Martocha malutki ucałowany! :* z jednej strony lekarz ma rację... ale drugiej ja bym nie chciała czekać na kolejne problemy z wynikami....

Lece się szykować! Bo muszę do pracy jechać!

Przez to ze 15 jest wolny od pracy, to łatwo było zorganizować dłuższy weekend :-p.
Nasi Klienci to głównie Strażacy..a wszyscy wiemy co Strażacy-Polacy w wolne dni robią;-)..
No a co do tych badań, to właśnie nie wiem co robić..mąż po pokojach mnie gania bo libido ma jakieś rozszalałe, a ja się boję okropnie..wiadomo że seks przerywany to nie '100% antykoncepcja'..z drugiej strony wcześniej wszystko planowałam i się szykowałam jak głupia..a i tak ***** z tego wychodziło..
Ech sama nie wiem..i czy ten kontrast robić? Muszę pogadać z madrym lekarzem..też nie chce teraz latać na badania jak królik labolatoryjny..

Martoos ciaza pozamaciczna zdaza sie i malo prawdopodobne, ze znow trafi na Ciebie. :-)
Dajcie sobie czas i zyjcie chwila, a co ma byc to bedzie :-) to czego teraz najmniej potrzebujesz to niepotrzebny stres ;-)

Nanu no robie co moge, ale tempka moze byc zaklocona kamieniami, bo lekarz obstaje ze to jest winowajca mojego podwyzszonego OB (przy normie <20 ja mam 30)

Ostatnia edycja:
strresujący bo tyle tu testujących będzie :laugh2:

a wiesz że ciaza pojawia sie w najmniej oczekiwanym momencie, masz te kamyszki i sobie myślisz że teraz to moze lepiej nie, no to Bach i bedzie fasolka

Martoś ja bym nie czekała tylko działała

Cześć dziewczynki, witam się i ja :) po wczorajszym meczu nie miałam już siły wchodzić na bb. Normalnie płakać mi się chciało.

Myszko &&&& żeby tempka nie spadała.

My pojutrze jedziemy na 9 dni do rodziców- odpocznę sobie troszkę ;) odkąd jestem w ciąży to w domu i u tesciowej mam jak pączek w maśle normalnie. Nie powiem że mi się to nie podoba.
Dzisiaj nie mam zbyt wiele do roboty, wypiorę tylko jasne pranie co by je na wyjazd przygotować. A potem przejdę się do focusa, może mężowi jakąś koszulkę kupię i poszukam okazji dla siebie :) wieczorkiem pójdę do A do pracy i wyciągnę na jakąś kolację bo nie mam pomysłu na gotowanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry