• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszko dziękuję ci! :* jesteś wspaniała!!! :-)ja miałam ostatnio gorsze dni bo zęby małemu idą i jakoś nie miałam kiedy siedzieć na komputerze....

Co do kamienia to już nie karmię od 5 dni wcale a przez ostatnie dni karmiłam 2-3 razy na dobę. ból owulacyjny i zaraz po nim skok był właśnie w momencie odstawienia więc jest szansa! :-D niestety na tym etapie laktacji laktator nic nie dawał rady ściągać a na "sucho" odciąganie bolało jak nie wiem... a mały nie chciał już ssać bo z butelki szybciej leciało i tak sam się w pełni odstawił...

Co do streszczenia:

Martocha szalej szalej!! Mi też teraz tego brakuję i zazdroszczę! :-D takie oderwanie się od myśli i starań też ci dobrze zrobi! Buziaki moja droga :*

Danu historię Twojej mamy czytałam... cale szczęście że to tylko się tak skończyło! :-( życzę zdrowia dla Twojej mamy!!!

Karo
to może nosisz bliźniaki??? :-D

Ani@k
co ty dołki łapiesz? Co się stało??? :*

Kochająca mama
nie ma czego się bać! Życzę ci takiego porodu jaki ja sama miałam! Pół porodu nudziłam się czytając ulotki z mężem :-D a same bóle do czasu przyjścia małego na świat trwały godzinę :tak: to nie jest coś czego nie da się przeżyć! I myśl w trakcie o maleństwie! To bardzo pomaga :*

Myszko kurcze... moja mama też niedługo idzie na zabieg usuwania kamieni z woreczka... A co ty chcesz od tej tępki?? Pięknie w górze się trzyma! :tak:

Motylku
jeśli młodzi po ślubie idą do pustego domu to wszytko im się przyda! Ale najlepiej zapytać czego by potrzebowali! Niech wymienią kilka rzeczy i wtedy wybierzesz! Z doświadczenia wiem że czasem te prezenty są zbędne...

Nanu ależ z ciebie ranny ptaszek! Do pracy się szykujesz??

Ja również witam porannie! :-D Na 10 jadę załatwić urlop wychowawczy! :-) a później jadę na zakupy z moją mamą! :tak:

reklama
czesc dziewczynki :-)

no wlasnie Fifka jesli jestem w ciazy to nici z usuwania i kamieni i woreczka... kamienie rozbijaja ultradzwiekami wiec nie zafunduje maluchowi na starcie poligonu ;-)

no wiec dieta czeka mnie dluga tak cos czuje... moze tym razem dla odmiany bym schudla w ciazy?? ;-) :-D

poczekamy ze 2-3 dni i jak nic sie nie zmieni to zrobimy test

Ostatnia edycja:
No!! Może w końcu berek ruszy!!! :-D ja mam dopiero pierwszy cykl starań więc ustępuję miejsca tym które się dłużej starają! Choć nie ukrywam ze już bym chciała z brzuszkiem latać :-)

W takim razie kciuki za pozytywny test!! U ciebie to naprawdę obiecująco wygląda! :-)

Fifka slonce przejrzyj te moje cykle one wszystkie obiecujaco wygladaly i na koncu @ sie zjawiala...

dostalismy liste mieszkan do wyboru, no i teraz nie wiem jesli sie zdecydujemy teraz to max dostaniemy 3 pokoje, gdybym byla w ciazy tez nie wiele to wniesie... musielibysmy sie wstrzymac do porodu, wtedy dostaniemy 4.
Bezsensu byloby przeprowadzac sie i za rok znowu...

Ostatnia edycja:
To fakt z tym mieszkaniem... też bym na waszym miejscu poczekała...

A skoro masz takie ładne cykle to tylko się cieszyć!! U mnie to nie wiadomo co jest...

reklama
wstałam..siedzę w pracy i nie chce mi się NIC! :-D
Postanowiliśmy z M w najbliższy wtorek wyjechać na granicę Słowenii i Włoch (on ma tam delegację, a ja postanowiłam wkręcić się na krzywy ryjek:-p). Już nie mogę się doczekać o tylko o tym myśle..:sorry:

myszko- trzymam kciukasy
fifko- ucałuj Konradka z stópkę od cioci Marty za to że tak 'zmężniał':-p.

Jak myślicie dziewczyny..powinnam robić jakieś badania? Większość lekarzy mówi,że jak było 1 poronienie i 1 ciąza pozamaciczna, to to nie ma zwiazku ze sobą i nie trzeba nic robić..
W kropce jestem.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry