• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczynki, otóż powróciłam właśnie z miasta. Odebrałam nowiuśki dowodzik, potem poszłam do c&a. U nas niestety nie ma aż tak bogatego asortymentu odzieży ciążowej i mało przecen :( a jak już coś było to zostały wielkie rozmiary. Ja do szczupaków nie należę ale z tej rozmiarówki ciążowej do M albo 38 kupuję gdzie zawsze L/XL albo 42 kupowałam. Były fajne lniane spodnie za 27,90 ale się utopiłam w nich. Kupiłam natomiast beżowe spodnie przecenione z 79,90 na 44,90- od dawna miałam na nie chrapkę :) W drodze powrotnej weszłam do ciotki i tak mi zleciało przedpołudnie. U nas pogoda co najmniej dziwna- niby słońce ale dwa razy naszły czarne chmury i lało.

reklama
Czesc LAski
Ciut mnie nie bylo a wlasciwie bylam a nie pisalam bo znowu net mi sie buntuje:wściekła/y:W koncu Was doczytalam i postaram sie odpisac wybaczcie jesli ktoras pomine:-(:zawstydzona/y:Danutaski zdrowka dla mamy!!!Marta fajnie ze pupil juz zdrow i z apetytem:tak:Martoocha podoba mi sie Twoje podejscie do sprawy oby tak dalej;-)Myszka &&&&&&&&&&&&&& za tempke no i zeby te glazy Ci nie dokuczaly:tak:Gatto wspolczuje goraca u nas teraz chlodniej da sie zyc, jak tam Wasz apetyt????;-)Ani@k glowa do gory w koncu musi byc dobrze, trzeba walczyc i wierzyc ze sie uda:tak::-)Kaso trzymaj sie dzielnie i duze lezakuj krwiaczek sie wchlonie i bedzie po sprawie:tak:Karo betka roznie to najwazniejsze &&&&&&&&

witam :)
nie piszę bo niby co... ale czytam i kibicuję tym co wciąż walczą i tym co znów przeżyli zawód aby następnym razem był super...

właśnie zaczęłam urlop = w niedziele jedziemy wypoczywać...
ale zanim to jeszcze do gina

a potem cudowne 2 tygodnie nic nie robienia...

pozdrawiam!

Hej kochane!! Błagam streśćcie mi co się działo przez ostatnie 3 dni bo nie nadrobię... :szok:

Ja chciałam się pochwalić ze w końcu w 22dc skoczyła mi tempka!! W prawdzie są niskie szanse na dzieciątko bo mało seksów było w tym czasie... ale cieszę się że w końcu się doczekałam! :-D

reklama
Fifka Ty karmisz piersia, czy tylko sciagasz mleko?
zaraz po porodzie nasz organizm wydziela duzo prolaktyny co najczesciej nie dopuszcza do owu... doczytalam sie wczoraj jak szukalam info na temat prolaktyny. To samo ma sie z nadmierna stymulacja sutkow... glupie ale pisza, ze tak jest. Jesli nadal chcesz podawac malemu wlasne mleko moze je tylko sciagaj i nie dostawiaj do piersi dziecka (brutalne, ale jesli chcesz w miare szybko zajsc, to tak bedzie wilk syty i owca cala).

ze streszczenia... mama Danutaski miala wypadek z pradem, dzieki synowi skonczylo sie tylko na zlamaniu kosci lopatkowej (o ile dobrze pamietam kosc), teraz Danutaski narobila tacie i bratu zapasow, zeby mama nie wstawala za duzo;-) i pojechala na urlop do niedzieli.

u Karo betka rosnie w zawrotnym tepie :-)

u Kaso wykreyli krwiaka blisko kosmowki i bidulka lezy plackiem zeby sie cholerstwo szybko wchlonelo&&&&&

Nanu wrocila do pracy ;-)

Martoocha szaleje na calego, czyli wypady nocne do kin, spontaniczne imprezy... dokladnie robia z mezusiem to, czego znajomi-rodzice juz nie moga, bo trzeba organizowac opieke nad dziecmi. Plus taki, ze do tej pory oni znajomym zazdroscili pociech, a teraz to znajomi im zazdroszcza "wolnosci".

Aniak:* lapie dolki i ladnie tu Nia wszyscy potrzasaja ;-) zeby wrocila do pionu :-)

u mnie tempka robi co chce, a do tego mam kamienie w woreczku zolciowym...

Kochajaca mama powoli stracha sie porodu ;-)

Ewelka poszla na cc... o ile dobrze pamietam

marta zagonila meza do roboty ;-)

motylek mysli nad prezentem slubnym dla kumpeli ;-)

Gatto "madrzy" sie za dwoje :* i buntuje Anie, a ta bedzie sie chowac przede mna za ciezarna :-D Kicia :-D

Zapominajka zapracowana ostatnio.

chyba nie pominelam nikogo:sorry:... jesli jednak to sorry zwale to na wiek i skleroze

a my bylismy dzis na basenie z mala... ale ubaw miala razem z Tomkiem :-D w sumie to nie wiem kto wiekszy ;-)
duze dziecko juz pada powoli (zasypia na siedzaco), a male nie mialo nawet sily protestowac przy pojsciu do domu ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry