• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kaso lez koniecznie ile wlezie, najlepiej nic nie rob, nawet jedzenia...niech ci ktos pomoze. Juz duzo dziewczyn tu na forum BB bylo z krwiakami i wszystko sie dobrze skonczylo. Lezenie to polowa sukcesu!!!

Myszko cholerka, ten wykres......zbadaj koniecznie prolaktyne:tak:

Kaso odpoczywaj dużo kochana, leż ile wlezie i niczym się nie martw. Będzie dobrze, przecież musi &&&&&

Mąż poszedł do pracy i wróci pewnie nad ranem- o ile wróci bo jutro ma na 9. Ale myślę że aż tak długo nie będą malowali. A ja wykopałam z zamrażalnika skitrane opakowanie czekoladowego Grycana i wsuwam :)

znalezione na fb :) ale może się przydać w chwilach zwątpienia:-)))

427530_471829012835120_1991778600_n.jpg

reklama
Witajcie kochane;
ja mam kolejny pracowity dzień za sobą. Jutro na szczęście powinno być luźniej.

Witajcie

nie było mnie tu ok tygodnia i niestety nie dam rady chyba dziś nadrobić zaległosci:-(
mam nadzieje że u Was wszystko ok.
Niestety od 1 sierpnia przebywałam w szpitalu bo rano pierwszego zobaczyłam krwawą plamke no i pojechałam na izbe przyjęć. Okazało sie na USG że mam krwiaka 10 na 10 mm nieduzy ale leży blisko kosmówki wiec nie jest dobrze:-(
plamienie krwawe ustało dostalam kroplówki zastrzyki leki itd lezałam plackiem dzis ordynator stwierdził że tu pomoże tylko czas leki i lezenie i jak dobrze pójdzie krwiak sie wchłonie:-(do tego cysta nadal jest na prawym jajniku ma 3 cm. Wci ąż plamie na brazowo ale chyba mniej. bardzos ie boję...
Mój dzidzik ma 2,5 cm :tak: serduszko mu piknie wali:tak:
Leże i leże i pewnie jeszcze poleże ;-) oby tylko fasol był cały i zdrowy.

Buźki i wracam nadrabiac zaległości w czytaniu:tak:

Pewnie sobie poleżysz, więc pozostaje mi życzyć ci spokojnego leżakowania trzymam kciuki!!!

Dziewczynki moja betka dzisiaj 1200.Tak sie balam ale jednak rosnie,za tydzien mam sie zglosic juz do mojego lekarza.Ale zastepca niebyl zly.

Bardzo się cieszę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry