Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie
nie było mnie tu ok tygodnia i niestety nie dam rady chyba dziś nadrobić zaległosci:-(
mam nadzieje że u Was wszystko ok.
Niestety od 1 sierpnia przebywałam w szpitalu bo rano pierwszego zobaczyłam krwawą plamke no i pojechałam na izbe przyjęć. Okazało sie na USG że mam krwiaka 10 na 10 mm nieduzy ale leży blisko kosmówki wiec nie jest dobrze:-(
plamienie krwawe ustało dostalam kroplówki zastrzyki leki itd lezałam plackiem dzis ordynator stwierdził że tu pomoże tylko czas leki i lezenie i jak dobrze pójdzie krwiak sie wchłonie:-(do tego cysta nadal jest na prawym jajniku ma 3 cm. Wci ąż plamie na brazowo ale chyba mniej. bardzos ie boję...
Mój dzidzik ma 2,5 cmserduszko mu piknie wali
Leże i leże i pewnie jeszcze poleże ;-) oby tylko fasol był cały i zdrowy.
Buźki i wracam nadrabiac zaległości w czytaniu![]()
Dziewczynki moja betka dzisiaj 1200.Tak sie balam ale jednak rosnie,za tydzien mam sie zglosic juz do mojego lekarza.Ale zastepca niebyl zly.