• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieńdoberek kochane...

znów się nie wyspałam, do 00:30 siedziałam nad projektem - no i już wstałam do pracy....
także pewnie ciężko będzie, zwłaszcza że intensywne dni w pracy teraz...

pozdrowionka i uśmiechu dla wszystkich!!!

Uśmiech+w+okularach(2).jpg

reklama
dzien dobry kochane :-)

tempka wzrosla (dwa razy mierzylam) az sie boje pomyslec... nocke spedzilam z podpaska, bo ostatnio mnie wyciek o 3:00 w nocy obudzil... wiec teraz sie zabezpieczylam, a tu...szok

Nanu kochanie trzymaj sie dzielnie, dasz rade w koncu jestes kobieta... to kto ma dac jak nie Ty :-))

Kaso lez kochanie ile sia da, wchlonie sie jak wiekszosc :-)

Karo 1200 to piekna betka :-) oszczedzaj sie :-)

a ja doszlam do wniosku, ze jedna kawa mi nie zaszkodzi, a przynajmniej sie obudze... po wczorajszej bez kofeiny spalam do 11:30 i nadal dobudzic sie nie moglam :-D reszte diety trzymam ostro ;-)
ryzowka z kasza jeczmienna chyba na stale wejdzie do mojego jadlospisu ;-) raz, ze lubie a dwa mala wcina ze mna az sie jej uszy trzesa... najlepsza marchewka i oczywiscie miecho (co tam, ze gotowane i chude, ale miecho;-))
poszlismy wczoraj na spacerek i wydawalo mi sie, ze jakos dziwnie chodzi... weszlismy do obuwniczego zerknac na jej butki i co fachura stwierdzil, ze sa juz ciasne dla niej... kupilismy jej sandalki ;-) wspomne Wam tylko, ze rodzice kupuja strasznie duzo gadzetow, ale sanowi... rozpieszczaja gnojka, a ten lamie wszystko i niszczy co dostanie mala... dla mlodej kupili buty na lato... adidasy :-/
w sumie dalismy az 14,99 (zawrotna cena, prawda?) a mala latala w nich ponad 2 godziny i do wozka chciala dopiero jak juz byla umeczona tak, ze usypiala na siedzaco :-D

Ostatnia edycja:
Myszka &&&&&

ja już na nogach, mąż wrócił 4:40 i już poleciał do roboty z powrotem. Ale tak to jest jak się chce być dobrym kierownikiem i daje 3 osobom na raz urlop.Zważywszy że pracuje ich tam sześcioro w sumie to trochę sobie naruszył kadrą tym swoim dobrym sercem.

Jadę dzisiaj odebrać dowód osobisty i przy okazji podejdę sobie to c&a bo któraś z Was mówiła o przecenach odzieży ciążowej. Byłam w jednym ale nic ciekawego nie było. Ten do którego się dzisiaj wybieram jest o wiele większy więc mam nadzieję że coś upoluję. Wczoraj wpłynęła moja pierwsza cała pensja odkąd jestem na zwolnieniu (bo w czerwcu byłam tylko 9 dni) i powiem Wam, że wyszłam prawie 2 stówki na czysto lepiej niż bym do pracy chodziła :) zatem dzisiaj sobie coś kupię ładnego. A w piątek umówiłam się z dziewczynami z pracy na kawkę i ploty w galerii, już się nie mogę doczekać. Bo o ile za pracą nie tęsknię wcale tak za koleżankami bardzo.
Świniorek już zdrowy, teraz mu się spodobało - ciągle chodzi i mieli coś w pysku. Wczoraj wcinał suchą bułę nawet :)

Cześć dziewczyny, przepraszam że wczoraj się nie odezwałam ani słowem ale nie miałam za bardzo natchnienia. Podczytywałam Was co jakiś czas ale i tak dużo mi umknęło :baffled: Wczoraj spędziłam większość dnia w łóżku. Jakoś źle się czułam i do tego doszło podbrzusze i biegunka ... masakra, znów leki albo nie wiadomo co. No i pogoda. U mnie strasznie się ochłodziło i proszę o promyki słońca :-) Pozdrawiam Was wszystkie

Motylku mam nadzieję że czujesz się już lepiej.Zdróweczka życzę kochana :*

U nas też chłodno dzisiaj ale ja się cieszę :) wybieram się do miasta i zdecydowanie wolę chłodniejszą pogodę na takie eskapady

Witam kochane,
mam jakos dzisiaj dobry dzien,cale dopoludnia spedzilam na dzwonieniu z kolezankami i patrze a tu juz 13 prawie.Za obiad sie biore bo M.zazyczyl sobie kluski sklaskie i roladki,bo robi dzisiaj nasza tarase.Juz mi sie podoba a jak bedzie gotowa to bedzie super.
Zmykam robic kluski bo roladki juz gotowe tzn od mamy z Polski jeszcze mam
Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry