• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mnie się też ten mecz nie podoba!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ja kimnelam po pracy na 1,5h - nie dałam rady!
dobrze,że miałam obiad z wczoraj!

reklama
ja nie moge obejrzec :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

no i niedosc ze obejrzec nie moge, to mi jeszcze zadna nie napisze co tam sie dzieje :-(

Ostatnia edycja:
Nanu slonce, ale i tak to nasi chlopcy sa mistrzami ;-)
na olimpiade nie moga posalac zawodowcow ;-) a jak sport u nas wyglada to widac doskonale na tej olimpiadzie... zniszczyli wszystko co mogli nasi politycy... zamykajac i wyprzedajac za grosze kluby... to na co mozemy liczyc??
a mowili, ze komuna zla byla... jakby teraz bylo lepiej... szkoda slow

lece do lozka kochane, bo mnie spanie muli jak cholera... mala nas wykonczy fizycznie ;-)... wychodzi brak ruchu na codzien :-D

Ostatnia edycja:
Niby tak - ale jakoś tak mi przyyyykro no!!! jak oni takie beznadziejne błędy czasem robią... no i ta zagrywka... albo jej brak:)

i tak ich uwielbiam ale niedosyt pozostał!

To jaką tempkę jutro planujesz?:)

ja tak na luzie tylko spytałam:P we wróżkę zawsze się można pobawić:)
a nakręcania się nie lubimy!!! tylko szkodzi:) [ja taka cwana a ciekawe jak będę śpiewać za 2 tyg]:P

hahahaha :-D
no to tak jak ja ;-) dobrze, ze mozemy sie pomadrzyc jak nie o nas chodzi i nikt sie o to nie pogniewa :-)

no nic dobrej nocki babolki i ja spadam bo poduszka juz krzyczy ;-)

Ostatnia edycja:
Myszka Bardzo fajne streszczenie :-)

Mnie też poduszka woła i książka do poduszki też.
W związku z tym udam się posłusznie w objęcia Morfeusza, bo mężowy z serwerem walczy i wątpię, żeby mnie zaszczycił.

Myszko trzymam kciuki za temperaturę!

Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry