• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ciekawe kto złapie teraz berka :-) "podaj dalej" hahaha, chyba nie padnie na mnie, bo zawsze byłam raczej słaba z biegania i jeszcze teraz mnie biodro boli to odpadam :-D kto następny testuje? :)

myszka to możesz być dumna z takiego syna :)

reklama
Motylku jestem, jestem... nawet bardzo dumna, ze jako jedynak nie wyrosl i nigdy nie byl typowym jedynakiem :-) ale to chyba zasluga posiadania zwierzat no i male-wielkie obowiazki dla szkraba, typu wode zmienic (nie wazne, ze powylewal polowe pies szybko ogarnial balagan;-)) kotu jesc dac no i dzielil sie ze zwierzami wszystkim co mial ;-)

:-) nanulka aj tam, może akurat -> no i jeszcze gady żyją do tygodnia czy tam 5 dni ;-) więc może zdążyły :-D mi @ wypada 18.tabletki odstawiam za 6 dni i poczekamy, ale test zrobię ok 20 :tak:;-)

Martoos dziekuje :*
jak ida przygotowania do Waszej delegacji??
ciekawe jak tam moje diamenciki w woreczku beda sie zachowywaly ;-) :-D

musze wejsc dzis do ginka zrobic sobie termin na wizyte no i wpasc do mojego rodzinnego doktorka podpytac co i jak teraz z woreczkiem, ale diete nadal trzymam choc wczoraj zjadlam dünera (bez cebuli), a moje chlopaki maja dzis na obiad?? kto zgadnie:-D

reklama
Myszka - GRATULUJĘ! aż się popłakałam... i patrz ze wykrakałam... to doskonała wiadomość... i niech to będzie piękne 9 miesięcy.
a co do zębów... moja ginekolog po tym jak straciliśmy kruszynę powiedziała mi że bezpieczniej rwać niż czekać... mi robił się stan zapalny przy martwym zębie (złamał się w pół i bolał) powiedziała że to mało prawdopodobne aby to miało decydujący wpływ, ale też powiedziała, że dentyści się boją, a stres przy rwaniu jest mniej obciążający dla organizmu niż stan zapalny...

u nas za oknem dziś fantastycznie błękitne niebo. za chwilę pędzimy po dzisiejszą dawkę miasta - najpierw ginekolog, potem centrum handlowe, może dziś dotrzemy do zoo...

po takich wiadomościach z rana czuję że to będzie uśmiechnięty dzień...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry