• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
łapię zachłannie
ja będe testować w okolicach wtorku, srody, zależy jaka bedzie tempka, na razie zadnych przeczuć brak, Myszko masz jakieś objawy, bolące piersi sennosć czy cuś

reklama
dziewczyny mamy Nowe Krakadlo :-) :-D :*

wszedzie gdzie czytalam, specjalisci sa zdania, ze lepiej rwac, leczyc niz czekac.
Doczytalam sie tez, ze popsute zeby moga (choc nie musza) byc rowniez przyczyna przedwczesnego porodu...

ograniczylam palenie i dzis od 6:00 wypalilam dwa (normalnie juz mialam kolo 5 za soba...z rana najgorzej), podpytam ginka i rodzinnego co moge uzyc aby calkiem i bez szoku wykluczyc palenie... pal szesc czy mi dosponsoruja czy nie ;-)
kawe juz pije tylko jedna z jednej lyzeczki kofeinowej i jednej bezkofeinowej... potem juz tylko bezkofeeiny i herbatki (mam mala herbaciarnie w domu teraz) jem zdrowo, malo i wiecej warzyw i owocow... musze kwas kupic, bo odstawilam w zeszlym miesiacu...

Lenka dokladnie... NIC, zadnych objawow ciazowych, malo tego od dwoch dni chodze gotowa na potop
wink2.gif
musze podpaske zmienic na wkladke
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki, udało mi się zalogować na neta bezprzewodowego, ledwie działa ale działa, coś miałam czuja na Myszkę!!
Myszko BARDZO GRATULUJĘ !!!
Mówiłam że nie bez powodu Mała Księżniczka zawitała akurat teraz do Waszego życia !!
MartOocha jak dobrze kojarzę, to przydatnych Tobie informacji może udzielić forumowiczka o nicku Slogam albo jakaś tak, może któraś inna dziewczyna ją kojarzy? Jak nic nie mylę, ona posiadała wiedzę na ten temat.

Od dwóch dni - na urlopie - dużo chodzę - i nie wiem, czy to jest czas, żeby już mała w dół się obsuwała? Bo mam cały czas ogromne parcie na pęcherz, ciągle mi się siusiu chce, nawet zaraz po wyjściu z toalety. Czy to możliwe że zaczęła już zstępować do kanału rodnego, czy to nie za wcześnie?

Nie wiem czy uda mi się jeszcze w weekend zalogować na neta bo ledwie zipie bo tu zasięgu nie ma, mam nadzieję że nie wciągnie mi posta, jakby co doczytam Was po weekendzie !!

Przyjemnego weekendu wszystkim życzę, wszystkim zaciążonym spokojnej ciąży, a wszystkim starającym masę fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Danutaski to normalne, ze brzuch sie opuszcza i nie za wczesnie, nie martw sie, wcale to nie oznacza szybkiego porodu ;-) obserwuj tylko czy nie wylatuje czop... od czopa to juz chwila (dzien, moze dwa do porodu) czop to takie glutowate cos, moze byc podbarwione na rozowo, czerwono czy lekko brazowo... ;-) podobne do sluzu plodnego glutowatego bialka ;-)
Nie nadwyrezaj sie za bardzo :-) przyjemnego urlopowania Ci zycze i uwazaj na siebie i Ninke :-)

my jutro idziemy ponownie na basen z Mala ;-) wiec bedzie sie dzialo :-D

Myszko slonce ty moje, jak ja sie ciesze!!!!!!!! Jakas nienormalna radosc mnie ogarnela, po tych wszystkich czarnych niusach!!! Wreszcie jakas wiadomosc podtrzymujaca na duchu!!!! Gratuluje ogromnie!!! Mol malzowina zreszta tez!! Nalezy ci sie!!! Buziam Cie mocno i uwazaj na siebie teraz (nie dzwigaj malej!) Mam banana jak stad nad morze :)))

ja tylko na chwilę..

Myszka no niech Cię uściskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :***************
Gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie też ogarnęła jakaś taka radość ogromniasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

aaa jeszcze chciałam tylko napomknąć że mamy i z 'kamyków' Dzieciaczka.. ;-) trzymaj się dzielnie i umawiaj się na wizytę!!!!:tak:

buziaki!!!!

Ania, Kicia ciesze sie, ze Wam humorki poprawilam :-)
Kicius nie dzwigam malej, bo odkad ma nowe sandaly smiga sama az milo :-) nawet do wozka nie chce wsiadac :-)

Ania kochanie bierz no sie w garsc i do roboty raz, raz mialysmy razem sie za raczki prowadzac, nie?? wiec ciach ciach :-) :*

reklama
Myszko oświeć mnie trochę
to oni dają wam Księzniczkę na poł dnia i sie nią nie interesują. Ja wiem , że Wy się nią dobrze zajmujecie ale nie wyobrażam sobie oddać tak dziecka, tym bardziej że ma 2 lata. Chyba że na jeden dzień ale nie na kilka, i nikomu nie powierzyłabym swoich dzieci na basen, no way, no ale to już jest moja schiza.

No i nie rozumiem sprawy z tymi bucikami, Mała nie chciała chodzić bo miała za ciasne:szok: no to ci rodzice oczu nie mają czy co

dla mnie to trochę wyglada jakby ją trochę odrzucali, no i mówiłaś że jej mama mówiła że nie mówi za dużo a przy Was z tego co pisałas to ile słów już ona poznała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry